The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

De meest populaire Instagram accounts van Nederland

5 Mins read

Bijna iedereen in Nederland die jonger is dan 30 jaar zit wel op Instagram. Het platform is reuze populair, doordat iedereen kan volgen wat hij wil. Of je nou geïnteresseerd bent in skiën, zonnige vakanties, auto’s, mooie vrouwen, vissen of wat dan ook, er is altijd een Instagram account die interessante content heeft waar jij in geïnteresseerd bent. Ook in Nederland. De formule voor een succesvolle Instagram pagina is voor veel mensen onbekend. Sommige accounts zijn echter zo slim in het krijgen van volgers en views, dat ze in Nederland heel bekend worden. Welke accounts zijn dat in Nederland het beste gelukt? En hoe hebben ze het voor elkaar gekregen dat ze zo veel volgers bij elkaar hebben gesprokkeld?

Hardwell (DJ)

Hardwell, de wereldberoemde DJ uit Breda. Het is op zich geen verrassing dat Hardwell zo hoog in de ranking staat. Internationaal is hij een van de bekendste actieve DJ’s en als er in Las Vegas een groot festival georganiseerd moet worden, bellen ze als eerste met de manager van Hardwell. Hij is een van de besten in het draaien van vette muziek en dat zorgt er voor dat miljoenen mensen zijn dagelijks leven maar al te graag willen volgen. Natuurlijk is er het afgelopen jaar maar weinig gebeurd op internationaal gebied qua festivals en concerten, maar toch heeft Robbert van de Corput (zijn echte naam) het op Instagram prima voor elkaar. Iedere dag volgen 4,9 miljoen mensen de bizarre levensstijl van deze Nederlandse superster.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hardwell (@hardwell)

Negin Mirsalehi (influencer)

Negin Mirsalehi is een van de eerste Instagram-influencers in Nederland, en tot op de dag van vandaag is ze razend populair. Haar merk Gisou Hair wordt regelmatig gepromote op haar Insta profiel. Naast haar Instagram pagina heeft Negin Mirsalehi ook een blog website, waar ze al haar fashion en style ideeën met haar volgers bespreekt. Inmiddels groeit haar pagina nog steeds en heeft ze wel 6 miljoen volgers op het platform.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Romee Strijd (model)

Romee Strijd, haar naam is je ongetwijfeld wel eens in de oren gevallen. Deze bloedmooie Nederlandse meid is een model die sinds 2014 al bij de mode show van Victoria’s Secret op het toneel loopt. Daarnaast werkt ze ook nog als model voor wereldberoemde merken als Alexander McQueen, Michael Kors en H&M. De reden dat zo veel mensen, en ook zeker heel veel mannen, haar zo graag volgen, is denk ik wel duidelijk – wereldwijd is er natuurlijk veel interesse voor modellen en Instagram is daar de perfecte plek voor. Romee Strijd heeft 6,1 miljoen volgers, wat haar net een voorsprong geeft op Negin Mirsalehi!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Frenkie de Jong (voetballer van Barcelona)

Over Frenkie de Jong hoeven we de meeste mannen niet te vertellen. Niet iedereen is fan van Ajax, maar het was twee jaar geleden erg lastig om iemand te vinden die niet lovend sprak over het spel van Ajax in de Champions League. Daarin was Frenkie de Jong een uitzonderlijk belangrijke speler. Zeker na zijn transfer naar droomclub Barcelona werd Frenkie internationaal ook heel erg bekend. Dat blijkt maar weer uit het aantal Instagram volgers dat Frenkie de Jong heeft, namelijk zo’n 6,2 miljoen! Op zijn Instagram post hij onder andere zijn privé leven in Barcelona, waar veel mensen jaloers op zijn. Mede door het succes van Frenkie heeft zijn vriendin, Mikkie, ook een succesvol modebedrijf opgericht, en dat wordt mooi gepromote op haar eigen Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frenkie de Jong (@frenkiedejong)

Doutzen Kroes (model)

Nog een topmodel in deze lijst- niet zo heel verrassend! Doutzen Kroes, wie kent haar niet! En nog liever, wie volgt haar niet? Met haar prachtige knappe kop en goddelijk lichaam zijn veel mannen geïnteresseerd, en dat loont zich in het aantal Instagram volgers van Doutzen Kroes. De Friezin heeft naast bijna 2 miljoen likes op Facebook, ruim 6,3 miljoen volgers op Instagram. Een echte aanrader, mannen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Tiësto (DJ)

Tiësto, DJ Tiësto. Deze man wordt gezien als de oervader van de Nederlandse EDM scene, en daarmee ook gelijk de wereldwijde scene van dance muziek. Door zijn internationale succes als DJ en belachelijke levensstijl voor iemand van zijn leeftijd, zijn veel fans geïnteresseerd in zijn Instagram berichten. Dat leidt tot een totaal aantal volgers van 6,5 miljoen, die allemaal dagelijks geüpdatet worden over de gekte waar Tiësto zich in bevindt op bijvoorbeeld festivals als Tomorrowland en Ultra Miami.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tiësto (@tiesto)

Virgil van Dijk (voetballer van Liverpool)

Van Dijk airlines, dat is een van de vele bijnamen die Virgil van Dijk kreeg van de fans bij zijn club Liverpool. De oud speler van FC Groningen, Celtic en Southampton kreeg duizenden complimenten over zijn spel in de afgelopen jaren en het is dan ook als maar meer jammer dat hij al een tijdje geblesseerd is geweest. Sinds zijn geweldige prestaties bij die club en ook bij het Nederlands elftal, is hij uitgeroepen tot beste verdediger van de wereld. In onze ogen zeker niet onterecht, en dat vinden zijn 8,2 miljoen volgers waarschijnlijk ook! Volg jij onze sterverdediger al?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Virgil van Dijk (@virgilvandijk)

Memphis Depay (voetballer van PSG)

Nog een topvoetballer, wederom van het Nederlands elftal. Deze speelt de sterren van de hemel bij PSG, en is volgens velen de beste aanvaller van Nederland. Ben jij het hier mee eens, of vind je Promes, Babel of de Jong beter? In ieder geval kunnen we er niet omheen dat Depay de meest gevolgde voetballer van Nederland is. Misschien komt dat ook wel omdat hij naast zijn voetbalcarrière succesvol is als rapper. Ook maakt hij zich regelmatig sterk en hoorbaar over politieke of maatschappelijke issues, zoals Black Lives Matter of zelfs de zwarte pieten discussie. Dat geeft het Instagram account van Memphis Depay nog wat extra shine, en des te meer reden om hem dus te volgen. Dit leidt tot een totaal aantal volgers van ruim 9 miljoen! Ben jij er al een van? Of vind je het gerap en gevoetbal van Memphis niet zo interessant?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Nikkie de Jager (influencer)

Nikkie de Jager liet een jaar geleden nog een boel mondjes open vallen toen ze uit de kast kwam als transgender, omdat ze geboren is als jongen. Inmiddels is ze de bekendste Nederlandstalige YouTuber en ook op Instagram is ze razend populair. Met haar bijna 14 miljoen volgers bespreekt ze onder andere onderwerpen als stijl, make-up en haar kledingsmaak. Ook is ze open over haar gevoelens, over haar relatie en nog veel meer. Reden genoeg voor die 14 miljoen (voornamelijk vrouwelijke) volgers om iedere dag op de hoogte te blijven van Nikkies bijzondere leven!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Martin Garrix (DJ)

Martin Garrix, de laatste DJ op de lijst en de meest gevolgde Nederlander op heel Instagram. Martijn Garritsen, zijn echte naam, showcaset op zijn Insta profiel zijn gekke leefstijl en bijna alles wat hij doet. Zijn bizarre shows overal ter wereld, wat hij meemaakt tijdens het reizen, maar ook wat hij doet met zijn familie of vrienden. Dit wordt allemaal met een glimlach en op een lekker nuchtere, Hollandse manier gebracht aan maar liefst 17,2 miljoen volgers – dat zijn meer mensen dan er überhaupt in Nederland wonen! Moet je na gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix)

Zou jij ook ooit je hele leven willen delen met miljoenen mensen wereldwijd? Of blijft jouw Instagram profiel gewoon op slot voor alleen mensen die je echt kent? En hoe veel tijd per dag besteed jij eigenlijk aan apps als Instagram? Reageer hier onder, en lees ook één van de vele andere artikelen waar je misschien interesse in hebt!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Een storing met Instagram. Waar moet je kijken?
En deze: Check het Instagram account van Conor McGregor

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Een storing met Instagram. Waar moet je kijken?

1 Mins read
Instagram is een bekende applicatie waarmee je al je foto’s met de wereld kan delen. Je krijgt er volgers op die graag…
More #MNLK

Check de nodige kiekjes van Sylvie Meis op Instagram

2 Mins read
Ze is alweer 42 lentes jong, Sylvie Françoise Meis, ooit bekend geworden als bescheiden actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden en als…
Cars & Tech #MNLK

Jutta Leerdam volgen op Instagram en andere social media

2 Mins read
Er was een tijd dat sporters heel ver van je afstonden. Dat je ze alleen maar zag op televisie, als ze hun…