The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

De mooiste badkamer accessoires

2 Mins read

Naast de woonkamer en de keuken, is de badkamer de ruimte waar we het vaakst dingen veranderen. Dit betekent soms een verbouwing van de douche of het bad, maar vaak ook alleen het toevoegen of veranderen van de mooiste badkamer accessoires. Sommigen wisselen eens elke paar jaar de primaire of secundaire kleur in de badkamer, bijvoorbeeld de handdoeken en het zeepdispenser. Anderen wisselen per seizoen de verschillende accessoires in de badkamer uit. In elk geval is het leuk om een beeld te hebben van wat op dat moment de mooiste en leukste producten zijn om de badkamer op te fleuren of aan te kleden.

Een moderne tandenborstelhouder

Een product dat we misschien wel het meeste gebruiken in de badkamer is de tandenborstel. Twee keer per dag halen we deze uit de lade of tandenborstelhouder.

Het is dan ook niet vreemd dat er heel veel verschillende soorten en kleuren tandenborstelhouders zijn. Van hout, tot metaal, strak design en kleurrijk. Een merk als Zone Denmark heeft bijvoorbeeld allerlei strakke designs in zachte tinten roze, grijs en wit.
Als je van Scandinavische stijlen houdt, dan is dit merk echt iets voor jou.

Badkamer accessoires

Wc-borstel houders

Een product dat vaak een beetje vergeten wordt, maar ook leuk is om af en toe te vervangen is de wc-borstel houder. Meestal komen deze in wit en zwart, maar het kan heel leuk zijn om hier eens voor een ander design te kiezen. Zo kun je dit design bijvoorbeeld matchen met je Zone Denmark tandenborstelhouder, of je kleurrijke plantenpotjes op de vensterbank. Hierdoor breng je net iets meer leven in de badkamer en kan zelfs een product als een wc-borstel houder een eyecatcher worden!

Pedaalemmertje

We kennen tegenwoordig pedaalemmertjes die al automatisch open gaan als je er in de buurt komt, maar natuurlijk ook nog de ouderwetse emmertjes waar je daadwerkelijk op een pedaaltje moet stappen om hem in beweging te krijgen. Merken als Zone Denmark hebben een breed aanbod in pedaalemmertjes in allerlei kleuren en maten. Een emmertje kan gekozen worden in een kleur die zorgt dat hij zo min mogelijk opvalt, maar ook in een fellere kleur, zodat het matched met je primaire kleur in de badkamer.

Badkamer serie bestellen

Online hele serie match bestellen

Dankzij de vele webshops en websites op het internet, vind je gemakkelijk en snel de producten die jij zoekt en kun je ook inspiratie opdoen. Zo krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is en hoe anderen hun badkamer hebben ingericht. Heb je iets leuks gezien? Dan bestel je deze gemakkelijk online. Hierbij kun je kiezen om een los product te kopen, maar vaak kun je ook een hele serie aan producten kopen, zoals bijvoorbeeld een hele serie badkamerspulletjes in Scandinavische stijl. Zo matched alles mooi samen!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Leuke interieur ideeën voor de woon- en slaapkamer