The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

De Nationale Suiker Challenge: 7 dagen géén suikers (vanaf 3 juni!)

1 Mins read

7 dagen gezond eten en drinken zonder toegevoegde suikers: dat is de Nationale Suiker Challenge van het Diabetes Fonds. Meedoen is helemaal gratis, goed voor je gezondheid én verrassend lekker. We starten op 3 juni 2019. Doe mee en ga lekker fit de zomer in!

28 suikerklontjes per DAG

Maar liefst 60% van de Nederlanders krijgt véél te véél suiker binnen. Meer dan de helft van de Nederlanders heeft overgewicht. We eten onszelf ziek. De Nederlander eet maar liefst 28 suikerklontjes per dag! Dat mag minder en moet minder. Reden genoeg om een week te experimenteren door géén (toegevoegde) suikers te eten. Je mag dus wél fruit eten!

Het Diabetesfonds heeft daarom de Nationale Suiker Challenge in het leven geroepen. Van maandag (00.01) 3 juni tot en met zondag (23.59) 9 juni kun jij ook meedoen met deze leerzame uitdaging.

Schrijf jezelf in voor deze challenge, ontvang het receptenboek en ontdek hoe slecht suiker eigenlijk voor je welzijn is. Ik doe mee, wat jij?

pro tip: laat alle sapjes staan, alle frisdranken, alcohol, fastfood, donuts, chocolade, koekjes, chips enzovoort. Vervang deze met bananen, appels, peren, aardbeien en bosbessen.
pro tip 2: vermijd mensen 😉

Related posts
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Doe mee met de Mannelijk Magazine Quarantaine Challenge

2 Mins read
Heb jij de afgelopen 3-5 weken lekker gechilld? Pizza’s en bier gehad? Netflix uitgespeeld? Er met de pet naar gegooid? Fijn dat…
Sport & Lifestyle #MNLK

De 500 kilo Compound Challenge is volbracht: wijselijk gestopt op 480 kilo!

2 Mins read
Begin oktober, een maand nadat ik de Strongmanrun voltooide, zette ik een nieuwe uitdaging neer voor mezelf: de 500 kilo Compound Challenge….
Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

FunForLouis overwon zijn grootste angst door de 30 dagen lange 'Wim Hof Ice Bath Challenge!'

1 Mins read
Youtuber, wereldreiziger en proefkonijn FunForLouis wil graag weten hoe het is om met extreme kou om te gaan en neemt daarom 30…