Cars & Tech #MNLK

Maak kennis met de nieuwste Airfryer van Philips (XXL)

1 Mins read

Wij van MNLK zijn een groot fan van Airfryers: gezond frituren zonder vet! Philips heeft een nieuwe Airfryer in het assortiment: de Premium Airfryer XXL met Smart Sensing. De Smart Sensing technologie van Philips houdt in dat de tijd en de temperatuur automatisch wordt aangepast aan het product of gerecht. Dit maakt het veel eenvoudiger om iets klaar te maken, geen gedoe met uitzoeken van baktijden of benodigde temperatuur. Een ideaal apparaat voor de moderne man!

De vernieuwde Philips Premium Airfryer XXL

De airfryers van Philips werden voorheen aangeduid met de naam ‘Avance’. Deze naam is verdwenen en zal niet meer gebruikt worden voor airfryers van Philips. Het nieuwe type heeft de naam ‘Premium’ gekregen, wat meer recht doet aan de kwaliteit, gebruikersgemak en specificaties die de airfryer biedt.

Het oude model van Philips was geheel zwart, de nieuwe Philips Premium Airfryer XXL is gemaakt in een diepzwarte kleur met koperen accenten. De draaiknop van de fryer is uitgevoerd in deze mooie koperen kleur alswel de toetsen rondom de airfryer. De kleurencombinatie zorgt voor een luxe uitstraling wat de naam Premium nog meer recht aan doet.

YouTube video

Smart Sensing Technology

We noemden het al eerder, de grootste vooruitgang van deze nieuwe airfryer is de zogenaamde ‘Smart Sensing Technology’. De Philips Airfryer voelt als het ware wat voor gerecht er in de fryer zit en past zoekt daar zelf de juiste baktijd en temperatuur bij.

Het enige wat jij dient te doen is een aangeven wat voor soort gerecht je wilt bereiden. In totaal kun je kiezen uit 5 Smart Chef instellingen. In het menu geef je aan welk gerecht je wilt bereiden en de Airfryer stelt zelf de juiste instellingen in. Een kind kan de was doen, of in dit geval: de frituurpan.

YouTube video

De kosten van de nieuwe Philips Premium Airfryer XXL

Warm geworden voor deze nieuwe airfryer van Philips? De Premium XXL kost bijna €300,-. Daarmee is het bijna €100,- duurder dan het vorige model, maar je krijgt er wel Smart Sensing Technology voor terug!

Check ook: De nieuwste Airpods & Nieuwste Android versie

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Het duurste huis ter wereld (392 miljoen euro)

1 Mins read
Heb jij ook altijd gedroomd van een luxe penthouse of royale villa? Bekijk dan eerst eens deze bijzondere accommodaties. In dit artikel…