The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

De nieuwste Apple telefoon (SE)

1 Mins read

De nieuwe iPhone SE ziet eruit alsof hij alles in zich heeft om uit te groeien tot een van de beste telefoons. Het model is op 24 april in de verkoop gegaan. Dit model is net zo snel als de iPhone 11 en toch compact genoeg om met één hand te gebruiken. En de nieuwe iPhone SE biedt een aantal van dezelfde geavanceerde fotografiefuncties op de duurdere modellen van Apple, waaronder de portretmodus.

Een A13 Bionic-processor in deze nieuwste Apple telefoon

Terwijl Android-telefoonfabrikanten hun budget modellen opzadelen met budget-CPU’s, bevat de iPhone SE de A13 Bionic-processor van Apple, de snelste chip die je in een telefoon kunt krijgen. Deze zelfde chip voedt de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. In termen van onbewerkte CPU-prestaties, is de iPhone SE tot 2,4 keer sneller dan de originele iPhone SE en tot 1,4 keer sneller dan de iPhone 8.

De grafische boost is nog groter, met de nieuwe iPhone SE met 4 keer de GPU-prestaties van de eerste iPhone SE en het dubbele van die van de iPhone 8. Met de iPhone SE kun je ook de beste nieuwe apps uitproberen dankzij de 8-core Neural Engine.

12 MP en 7 MP camera

Hoewel de iPhone SE slechts één enkele 12 MP en 7 MP camera aan de voorkant heeft, profiteren ook zij van de A13 Bionic-chip. De iPhone SE ondersteunt de portretmodus met dieptecontrole en 6 portretbelichtingseffecten, en Smart HDR helpt om herkende onderwerpen intelligent opnieuw te belichten. De camera aan de voorkant kan ook portretten maken.

iPhone SE wit

NYC Russ / Shutterstock.com

Het eersteklas ontwerp is waterbestendig

Een goedkope telefoon kopen betekent meestal kiezen voor een goedkoop ogend frame, maar de iPhone SE biedt een premium look en feel. Het is gemaakt van glas en aluminium uit de 7000-serie en de aluminium zijkanten zijn qua kleur afgestemd op de achterkant. De iPhone SE is ook IP67 waterbestendig, dus hij kan tot 30 minuten worden ondergedompeld.

Check ook: De nieuwste Airpods
Check ook: De nieuwste Apple Watch

Mail naar onze redactie voor feedback.

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Nieuwe iPhone kopen? Dit zijn de mogelijkheden!

3 Mins read
De voorbije jaren is Apple uitgegroeid tot een van de populairste technologiereuzen ter wereld. Hun Macbooks, iMacs, iPads, iPods en iPhone telefoons…
Cars & Tech #MNLK

Goedkope iPhone kopen? Zo pak je het aan

2 Mins read
Heb jij een nieuwe telefoon nodig en wil je graag beschikken over een iPhone? Als je denkt aan de smartphones van Apple,…
Cars & Tech #MNLK

5x tips om de beste smartphone voor jezelf te kiezen

3 Mins read
Nieuwe smartphone nodig? De zoektocht naar een telefoon is lang niet altijd makkelijk. Je wilt tenslotte dat je hier de juiste keuze…