The Online Lifestyle Magazine For Him

Cars & Tech #MNLK

De nieuwste Apple telefoon (SE)

1 Mins read

De nieuwe iPhone SE ziet eruit alsof hij alles in zich heeft om uit te groeien tot een van de beste telefoons. Het model is op 24 april in de verkoop gegaan. Dit model is net zo snel als de iPhone 11 en toch compact genoeg om met één hand te gebruiken. En de nieuwe iPhone SE biedt een aantal van dezelfde geavanceerde fotografiefuncties op de duurdere modellen van Apple, waaronder de portretmodus.

Een A13 Bionic-processor in deze nieuwste Apple telefoon

Terwijl Android-telefoonfabrikanten hun budget modellen opzadelen met budget-CPU’s, bevat de iPhone SE de A13 Bionic-processor van Apple, de snelste chip die je in een telefoon kunt krijgen. Deze zelfde chip voedt de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. In termen van onbewerkte CPU-prestaties, is de iPhone SE tot 2,4 keer sneller dan de originele iPhone SE en tot 1,4 keer sneller dan de iPhone 8.

De grafische boost is nog groter, met de nieuwe iPhone SE met 4 keer de GPU-prestaties van de eerste iPhone SE en het dubbele van die van de iPhone 8. Met de iPhone SE kun je ook de beste nieuwe apps uitproberen dankzij de 8-core Neural Engine.

12 MP en 7 MP camera

Hoewel de iPhone SE slechts één enkele 12 MP en 7 MP camera aan de voorkant heeft, profiteren ook zij van de A13 Bionic-chip. De iPhone SE ondersteunt de portretmodus met dieptecontrole en 6 portretbelichtingseffecten, en Smart HDR helpt om herkende onderwerpen intelligent opnieuw te belichten. De camera aan de voorkant kan ook portretten maken.

iPhone SE wit

NYC Russ / Shutterstock.com

Het eersteklas ontwerp is waterbestendig

Een goedkope telefoon kopen betekent meestal kiezen voor een goedkoop ogend frame, maar de iPhone SE biedt een premium look en feel. Het is gemaakt van glas en aluminium uit de 7000-serie en de aluminium zijkanten zijn qua kleur afgestemd op de achterkant. De iPhone SE is ook IP67 waterbestendig, dus hij kan tot 30 minuten worden ondergedompeld.

Check ook: De nieuwste Airpods
Check ook: De nieuwste Apple Watch

Mail naar onze redactie voor feedback.

Related posts
More #MNLK

Het vergelijken van een mobiel abonnement

2 Mins read
De ontwikkeling op het gebied van de mobiele telefoon gaan ontzettend hard. Daar waar je vroeger voornamelijk op zoek was naar een…
Cars & Tech #MNLK

De nieuwste Samsung telefoon

1 Mins read
De Samsung Galaxy Fold: de meest vooruitstrevende smartphone van 2020. Het is het enige toestel dat eindelijk de belofte van een opvouwbare…
Soul #MNLK

De perfecte 24 uur dankzij de invoering van onze eigen ´Shabbat´

3 Mins read
Onlangs was ik in Israel voor een heerlijke week vertoeven in de steden Tel Aviv, Jeruzalem en Eilat. We hebben daar iets…