De nieuwste Assassin’s Creed: Valhalla

Assassin's Creed Valhalla
Bron: https://www.youtube.com/watch?v=K2bG_aP6B9c

Welkom in de wereld van de Assassins, een speciale order die zich richt op het goede in de wereld. Reis door de tijden met de verschillende Assassins en ga op missie. Zoek naar relieken, en maak het je missie om de Templars te verslaan. Maar wacht eens even! Er staat weer een nieuwe Assassin’s Creed te wachten op ons. Assassin’s Creed Ragnarok zal dit jaar verschijnen. In het verhaal ga je terug naar de tijd van de ruige Vikingen en zul je weer de meest uitdagende missies uit moeten voeren en het op moeten nemen tegen de Templars.

Waarom is Assassin’s Creed zo populair?

Als je terug gaat naar de eerste game in de reeks, reisde je mee met Altaïr. Hier kreeg je de introductie in de immens populaire spelreeks en ontdek je wat het geheim is achter de Templars en de Assassins. Het verhaal wordt alleen maar beter als je in de komende drie delen daarna meereist met Ezio Auditore, een Assassin in Italië in de tijd van Leonardo da Vinci, die je overigens ook zelf in de game tegenkomt. In de games daar weer na reis je mee met Indianen, Piraten (ja, zelfs Blackbeard kom je tegen!), ga je naar het oude Egypte en naar het oude Griekenland.

Wat deze game zo populair maakt?

Losstaand van het feit dat de game op elke console te spelen is en zelfs op de PC te doen is, is de wereld waarin je je bevindt onwijs groot. Je ontdekt plaatsen waar je alleen maar van hebt kunnen dromen, je krijgt feiten mee uit de geschiedenis en daarnaast heb je de mogelijkheid om je vechttalenten te laten zien.

Assassins staan bekend om hun blade, een mes dat verstopt zit bij hun pols, waarmee ze erg behendig zijn. Daarnaast heb je natuurlijk ook te maken met wapens zoals pistolen en zwaarden waarmee je je kunsten kunt laten zien. Duik van de daken met een sprong genaamd ‘The Leap of Faith‘ en doe het goede. De nieuwste game verschijnt eind dit jaar!

Check hier informatie over het maken van een gaming setup
Wereldrecord Warzone zien?