The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

De nieuwste Samsung telefoon

1 Mins read

De Samsung Galaxy Fold: de meest vooruitstrevende smartphone van 2020. Het is het enige toestel dat eindelijk de belofte van een opvouwbare telefoon waarmaakt en meteen een echte “head-turner” op straat blijkt te zijn.

De nieuwste Samsung telefoon is de Galaxy Fold

Het eerste wat telt, en waar u waarschijnlijk het meest nieuwsgierig naar bent, is de mogelijkheid om uw smartphone uit te vouwen tot een 18,5 cm grote tablet, wat cool blijkt te zijn. Het uitgevouwen display van de telefoon is prachtig en produceert scherpe beelden en kleuren die knallen. De vouw in het midden kan in het begin wat afleiden maar daar bent u snel aan gewend. Websites, e-boeken, tijdschriften, video’s en spelletjes zien er allemaal fantastisch uit.

Samsung heeft enkele praktische toepassingen gevonden voor de vouwfunctie van de telefoon. Wanneer de Galaxy Fold opgevouwen is, werkt hij net als elke andere smartphone, dankzij een scherm aan de buitenkant. Maar mocht besluiten om iets van dichterbij te bekijken dan hoeft alleen maar de telefoon uit te klappen en dankzij de continuïteit van de app breidt datgene wat zocht zich naadloos uit. Ook, wanneer het scherm volledig is uitgeklapt, maakt het multi-actieve venster van de telefoon het gebruik van maximaal drie apps tegelijk mogelijk, een enorm pluspunt voor wie houdt van multi-tasken.

Enkele technische gegevens

De eerste opvouwbare smartphone van Samsung heeft een cover van 11,5 centimeter en een opvouwbaar display van 18,5 cm. Er zit een Qualcomm Snapdragon 855 processor onder de kap met 12 GB RAM en 512 GB opslagruimte. De telefoon beschikt over van zes camera’s die het mogelijk maken om kwaliteitsvolle foto’s maken.

De prijs van de Galaxy Fold

De Galaxy Fold kost 1747 euro en is in beperkte hoeveelheden wereldwijd verkrijgbaar. U zult eerst alle informatie over de Galaxy Fold moeten lezen om erachter te komen of dit apparaat de moeite waard is om te kopen.

Lees ook dit artikel: De nieuwste Airpods
Lees ook dit artikel: Wat is TikTok?

Related posts
Cars & Tech #MNLK

5x tips om de beste smartphone voor jezelf te kiezen

3 Mins read
Nieuwe smartphone nodig? De zoektocht naar een telefoon is lang niet altijd makkelijk. Je wilt tenslotte dat je hier de juiste keuze…
Cars & Tech #MNLK

De prijs van een OLED televisie

1 Mins read
Technologie blijft zich ontwikkelen, op alle vlakken. Soms denk je dat iets gewoon niet beter kan, bijvoorbeeld op gebied van tv’s. Een…
Cars & Tech #MNLK

De nieuwste Apple telefoon (SE)

1 Mins read
De nieuwe iPhone SE ziet eruit alsof hij alles in zich heeft om uit te groeien tot een van de beste telefoons….