The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

De nieuwste trends op het gebied van huidverzorging en welzijn

2 Mins read

Ben je voor je partner, moeder of dochter op zoek naar cadeautjes voor dames? Dan scoor je altijd als je kiest voor een leuk cadeau op het gebied van huidverzorging en welzijn. Een heerlijk ruikende parfum, een tegoedbon voor een bezoek aan een beautysalon of een abonnement op de sportschool worden door veel dames meer dan gewaardeerd. Maar wat zijn de nieuwste trends als het gaat om vrouwelijke huidverzorging en welzijn? Met welke damescadeaus kom je echt verrassend uit de hoek? Lees gauw verder en ontdek de beste tips om jouw partner, familielid of vriendin te verrassen met een trendy cadeau. We hebben een handige top drie ideeën voor dames voor je opgesteld. 

1. Een gepersonaliseerd cadeau

Een van de meest trendy cadeautjes voor dames op he gebied van huidverzorging is dit jaar om een gepersonaliseerd schoonheidscadeau voor haar te kopen. Gepersonaliseerd kan hier twee dingen betekenen. Ten eerste kun je kiezen voor een schoonheidsproduct van een betrouwbaar merk, dat je laat voorzien van een zelfbedachte tekst op de verpakking of van een foto. Er zijn aanbieders bij wie je voordelig de verpakking kan laten bedrukken met tekst en/of een afbeelding.

Het personaliseren van het welzijnscadeau voor je vriendin, je vrouw, een bekende of een familielid, kan in de tweede plaats ook door haar een waardebon te geven van een bovengemiddeld goede schoonheidssalon of een cosmetisch arts, zodat je vriendin of partner een persoonlijke huidverzorging op maat krijgt. 

2. Duurzame schoonheidsmiddelen voor vrouwen 

Een belangrijke trend die vandaag een rol speelt in de wereld van beauty en huidverzorging, is het gebruik van zo duurzaam mogelijke verzorgingsmiddelen. Kies daarom voor een zalf, shampoo of gezichtscrème die gemaakt is van natuurlijke grondstoffen en die veilige, goed onderzochte ingrediënten bevat. Als er iet is wat je niet wilt, is het namelijk om je huid én de natuur onnodig schade te berokkenen. Door te gaan voor duurzame, natuurvriendelijke verzorgingsproducten draag je hier een steentje aan bij. 

3. Maak gebruik van een professionele app voor een beter welzijn

Er zijn tegenwoordig tal van apps in omloop, die je kunnen helpen om op een gezonde en verantwoordelijke manier je huid te verbeteren en daarmee je welzijn. ZO zijn er apps in omloop, zoals de app Skinsei (van Unilever), waarmee je een foto van je gezichtshuid kunt maken. Die kun je vervolgens opsturen via de app, voorzien van jouw locatie. De app neemt dan alle mee wat er in de omgeving waar jij woont een rol speelt as het om je huid gaat. Denk aan de temperatuur tijdens de verschillende seizoenen, de zonkracht, de luchtkwaliteit, pollen en luchtvochtigheid. Op basis van een combinatie van deze gegevens, krijg je dan via de app advies op maat welke verzorgingsproducten jouw hui kunnen verbeteren en versterken. De app doet dit via wetenschappelijke algoritmes. Zo worden er goed onderbouwde tips en adviezen gegenereerd en krijg je professioneel advies over de producten die het beste zijn voor jouw huid. Naast dit soort apps zijn er natuurlijk nog veel andere goede applicaties die je kunt inzetten. Denk aan Samsung Health, Optune van Shisheido of Perso van L’Oreal.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Maak je thuiswerkplek ultiem comfortabel met deze tips

Related posts
More #MNLK

Op zoek naar een cadeau voor je vriendin? Hier een paar handige tips!

2 Mins read
Als de verjaardag van je vriendin of vrouw er aankomt, dan is de kans groot dat je enige paniek voelt. Dit is…
More #MNLK

De leukste kraamcadeaus op een rijtje

1 Mins read
Sommige mannen, zeker als ze een grote familie of uitgebreide vriendenkring hebben, maak het een paar keer per jaar wel mee: iemand…
Soul #MNLK

Uit onderzoek blijkt dat Instagram de meeste onrust veroorzaakt van alle social media platformen

1 Mins read
Voor iedereen die Instagram heeft weet als geen ander hoe verslavend deze feed is. Lekker even door wat foto’s scrollen, even wat…