Gaming #MNLK

De Nintendo Switch is de spelcomputer voor iedereen

1 Mins read

Op het moment dat wij dit schrijven, is de Nintendo Switch hard op weg om een van de meest succesvolle spelcomputers aller tijden te worden. Het apparaat is razend populair, wat ook niet zo verwonderlijk is. Het is namelijk ook nog eens een van de meest handige spelcomputers die er ooit zijn verschenen. Je kunt hem niet alleen maar thuis op je televisie aansluiten, maar daarbij ook nog eens heel makkelijk meenemen om lekker onderweg een game te spelen. Een goed voorbeeld van de creativiteit van de Japanse consolemaker Nintendo, een bedrijf dat keer op keer weer met iets unieks uit de hoek komt. En terwijl concurrenten Sony en Microsoft klaar staan om hun nieuwste spelcomputers te introduceren, hoeft dat van Nintendo niet zo nodig.

De Nintendo Switch

Het was niet meteen vanaf het begin evident dat Nintendo met de Switch zo’n enorm succes in handen zou hebben. Integendeel, want er werd door veel journalisten een beetje kritisch gekeken naar dat systeem. Natuurlijk, het zag er allemaal heel origineel en bruikbaar uit, maar de specificaties van de spelcomputer bleven achter bij wat er op grafisch gebied allemaal mogelijk is met een Xbox One of PS4. Maar waar sommige kritisch waren, daar werd de Switch meteen omarmd door het grote publiek. Dit was duidelijk de spelcomputer waar iedereen op had zitten wachten. Dat was natuurlijk ook te danken aan de fantastische games die er door Nintendo voor werden gemaakt.

Spellen als Zelda Breath of the Wild, Super Mario Oddyssey en Animal Crossing werden meteen grote verkoopsuccessen.

YouTube video

Zie hier de unboxing video

YouTube video

Lof en kritiek

Nintendo wordt alle lof toegezwaaid vanwege het feit dat het zo’n fantastische console heeft gemaakt, maar ook omdat het de console volop blijft ondersteunen met nieuwe games en accessoires. Kritiek is er ook, want er komen enorm veel spellen uit voor het apparaat, waar helaas ook heel veel minder goede games tussen zitten. Maar steeds meer grote bedrijven weten hun weg naar de Switch te vinden, dus we kunnen er op rekenen dat er de komende jaren ook nog genoeg mooie spellen voor uitkomen.

Check hier de tien games voor de Switch:

YouTube video

Feedback -> info@mnlk.nl

Related posts
Gaming #MNLK

Speel met de iconische Pokémon Pikachu op de Nintendo Switch

1 Mins read
Al meer dan twintig jaar is Pokémon één van de populairste spellen. Begonnen als een serie is dit uitgegroeid tot een historisch…
Gaming #MNLKMore #MNLK

Voor je innerlijke EDM-ariest: Avicii Invector Encore Edition verschijnt bijna

1 Mins read
Gamers en Avicii-fans, opgelet! Na het succes van Avicii Invector dat verscheen voor de Xbox One, Playstation 4 en PC in december…