The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

De podcast van de Internet Marketing Universiteit (IMU) is een aanrader voor alle ondernemers onder ons

1 Mins read

In wat voor een branche je ook onderneemt, je zult niet meer om online marketing heen kunnen. Ieder bedrijf heeft tegenwoordig wel iets te doen met internet. Een eigen site, social media-profielen en verstand van SEO zijn vereisten om succes met je business te behalen.

We hebben een leerzame Nederlandse podcast als wegwijzer voor je gevonden!

Maak kennis met de IMU

Toch is dat wereldje van internet marketing, zoekmachineoptimalisatie en online ondernemerschap bijzonder complex. Er is ook immens veel informatie wat op je afkomt en het is erg moeilijk om de theorie in de praktijk te brengen. Mocht je tips en advies willen scoren en met name wegwijs worden in de wondere wereld van internet marketing, dan zou ik beslist eens kijken bij de helden van de Internet Marketing Universiteit (IMU). Zij bieden immens veel informatie aan in de vorm van cursussen, e-books, blogs en presentaties. Ook hebben ze een verdomd interessante podcast!

Dit is dé online marketing podcast van Nederland door Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Ontdek de beste inzichten en tips op gebied van online marketing, ondernemerschap, neuromarketing, mindset, persoonlijke ontwikkeling en meer!

In de IMU podcast praten de gastheren over allerlei interessante onderwerpen die betrekking hebben op internet marketing en ondernemerschap. Regelmatig hebben ze ook gasten op bezoek die hun kennis droppen. Je kan gratis en voor niets meeluisteren met deze zéér intelligente dames en heren die het spelletje beter snappen dan jij en ik.

Pro-tip: luister deze podcast tijdens het wandelen, fietsen, sporten of tijdens klusjes. Twee vliegen in één klap slaan doen je zo.


Lees ook: Focus-guru Mark Tigchelaar was te gast bij de podcast van Eindbazen!
Related posts
Business & Luxury #MNLK

Waarom je een persoonlijke webpagina over jezelf moet hebben

2 Mins read
Wil je meer succes op het internet? Heb dan een persoonlijke webpagina! Veel mensen zijn hier nog steeds niet van overtuigd, maar…
Business & Luxury #MNLK

Hoe stel je een SEO strategie op?

2 Mins read
Als je een eigen website hebt, wil je ongetwijfeld dat deze goed vindbaar is door internetgebruikers. Veel mensen nemen tegenwoordig namelijk niet…
More #MNLK

Wat is een (online) boekhoudprogramma?

2 Mins read
Worstel je als ondernemer ook met de boekhouding? Dat komt mogelijk doordat je er weinig verstand van hebt. Je kunt er in…