The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

De populairste telefoonaccessoires van dit moment

2 Mins read

Iets wat 100 jaar geleden nog niet gebruikt werd, maar tegenwoordig niet meer weg te denken is: de telefoon. Het is niet alleen je telefoon meer, maar ook je agenda, MP3-speler, computer en nog veel meer. Hierdoor is het lastig om je telefoon thuis te laten. Je staat ermee op en je gaat ermee naar bed. Het is dan ook niet gek dat er ontzettend veel verschillende telefoon accessoires zijn waarmee jij het gebruik van jouw telefoon gemakkelijker kan maken. Denk hierbij aan een telefoonhoesje, die jouw telefoon beschermd tegen krassen en deuken. Maar tegenwoordig komen er ook steeds meer technologische accessoires voor een telefoon bij en deze stijging in populariteit. De twee populairste? De draadloze oortjes en de smartwatch.

Draadloze oordopjes

De draadloze oortjes werden een echte hit toen Apple besloot de AUX-ingang uit hun telefoons te halen. Hierdoor moest je al snel een nieuw paar oordoppen aanschaffen die met een specifiek snoer, maar deze kan je natuurlijk niet in andere apparaten gebruiken. De oplossing? Draadloze oortjes. Deze verbind je snel via bluetooth met jouw gewenste apparaat. Daarnaast heb je bij draadloze oordopjes ook geen last meer van een snoer dat in de weg zit en waardoor jij je oortjes uit je oren trekt. Je kunt vrij bewegen zonder de beperkingen van het snoer. Ideaal!

Smartwatch

Een ander razendpopulaire accessoire, is de smartwatch. Dit is eigenlijk een nóg kleinere versie van jouw telefoon die je om je pols draagt. Verbind deze met je daadwerkelijke telefoon en krijg niet alleen berichten binnen via het horloge, maar je kunt er ook iemand mee bellen of opnemen wanneer jij gebeld wordt. De smartwatch is niet alleen populair doordat het een kleine versie van de telefoon is, ook omdat het een goede activity tracker is. Een smartwatch trackt eenvoudig hoeveel stappen jij zet, wat jouw bloeddruk is en hoe jouw slaapritme is. Dit geeft je belangrijke inzichten in jouw gezondheid. Tijdens deze activiteiten is het belangrijk dat je een stevige horloge band om jouw smartwatch hebt zitten. Gelukkig vind je online eenvoudig stevige samsung gear s3 bandjes, maar ook smartwatch bandjes voor andere merken! Zo hoef jij je geen zorgen te maken om een rondslingerende smartwatch. Wist je dat je ook jouw draadloze oordopjes kunt verbinden met jouw smartwatch? Via bluetooth breng je de twee accessoires met elkaar in verbinding en maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden die telefoonaccessoires tegenwoordig bieden.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook:

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Wat zijn slimme features van een Apple Watch?

2 Mins read
Wil je een smartwatch kopen? Je hebt veel designs om uit te kiezen. Misschien zie je door de bomen het bos niet…
Sport & Lifestyle #MNLK

Heren armbanden, mustsen en smartwatches

1 Mins read
Accessoires zijn als kers op de taart voor je outfit. Ze maken het geheel af en zorgen daarmee voor een finishing touch…
Cars & Tech #MNLK

De voordelen van een smartwatch – ontdek ze allemaal!

2 Mins read
Je wil altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Tegenwoordig zijn we allemaal met niets anders bezig dan het refreshen…