De praktische gids van Improvement Pill legt uit hoe je van je hobby je werk kunt maken

Zit je momenteel thuis zonder werk? Of zit je wellicht juist te werken bij een bedrijf wat je niet echt boeit? Zijn je gedachten gevuld met; ‘hoe kan ik geld verdienen met wat ik écht leuk vind?’. Dan ben je hier op het juiste adres. De sterke video van het Youtube-kanaal Improvement Pill heeft een praktische gids gemaakt hoe je dat kunt realiseren.

Most people wish that they can make a living doing what they love most. But it always seems like something that’s impossible for the average Joe. In this video I’m going to break down exactly, step by step, how you can make this dream into a reality. This is a no nonsense practical guide that will actually work.

Eigen voorbeeld

Al 8 jaar lang doe ik wat ik leuk vind en verdien ik daar een lekkere boterham mee. Ik begon met twee medestudenten op de hoge school een weblog genaamd DailyBase.nl, werkte zelf ook even bij Skoften.net en Trending.nl, kocht de medestudenten uit de VOF en ging volledig zelfstandig. Enige tijd later lanceerde ik – omdat ik ontzettend gefascineerd ben door persoonlijke ontwikkeling – tevens deze site, Mannelijk Magazine – MNLK.nl. Ik bouwde mijn eigen kantoor aan huis en werk sindsdien non stop met veel plezier aan wat ik het allerleukst vindt; media, internet, nieuws, schrijven, delen, content marketing, sales enzovoort. Ik ben het perfecte voorbeeld van iemand die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt en van zijn werk zijn hobby.

Bekijk hieronder de praktische tips hoe ook jij dit voor elkaar kunt boksen. Het vergt wat moed om de stap te wagen, maar het risico stelt niets voor met wat je kunt winnen!

Lees ook: Inspiration Monday: 25x inspiratie om je werkweek te kickstarten