The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

De voordelen en de prijzen van First Class vliegen

1 Mins read

Dagelijks kiezen miljoenen mensen ervoor zich te vervoeren door middel van vliegtuigen. Vliegen is een zeer efficiënte manier van vervoeren. Het is stukken sneller dan de auto en vaak wordt het als relatief comfortabel ervaren. De hoeveelheid kilometers waar je met een auto 10 uur over zou doen zijn met een vliegtuig vaak binnen nog geen anderhalf uur al achter de rug. Er zijn echter ook vluchten waarbij de vliegafstand zo groot is dat men soms meer dan 10 uur in het vliegtuig zit. Hoe comfortabeler je dan kunt zitten, hoe fijner de vlucht zal zijn. Vliegtuigen hebben daarom naast de reguliere stoelen ook de first class. Bij de first class is er sprake van meer comfort en er zijn diverse voordelen. Hierbij komt wel bij kijken dat de prijs van je vliegticket enorm toeneemt, maar hoeveel kost het nou om first class te vliegen? En wat zijn de voordelen ervan?

Check eens deze video:

De voordelen van first class vliegen

First class wordt als een stuk comfortabeler en efficiënter ervaren dan een normale vlucht. Om te beginnen hoef je een stuk minder lang te wachten. Het is een soort VIP waardoor je veel rijen kunt overslaan. Dit bespaart een enorme hoeveelheid aan tijd. Verder mag je als first class passagiers meer bagage meenemen, heb je va keuze uit meer gerechten aan boord, zit je een stuk ruimer en kun je je stoelen ook meer verzetten.

De prijs van First Class vliegen

Zoals gezegd betaal je voor al die voordelen dan ook een prijs die een stuk hoger ligt. Over het algemeen zijn first class vluchten vaak 2 keer, soms 3 keer en soms wel 4 keer zo duur. Als we uitgaan van een gemiddelde vlucht die zo’n 600 euro zou kosten, kun je gemiddeld concluderen dat deze vlucht met first class zo’n 1300 tot 1600 euro zal kosten. Over of dit het waard is zijn de meningen enorm verschillend.

Laat je verrassen door deze video’s:

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Maak kennis met het grootste vliegtuig ter wereldDeze dikke jacht huren kost je €4.000.000,- per week