The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

De redenen om een screenprotector aan te schaffen voor je iPhone

2 Mins read

Een iPhone 13 Pro Max is een duur apparaat en het is belangrijk om het te beschermen tegen beschadiging. Een van de meest kwetsbare delen van de iPhone is het scherm. Een klein ongelukje kan leiden tot een gebarsten of gekraakt scherm, waardoor het moeilijk of zelfs onmogelijk is om het apparaat te gebruiken. Een iPhone 13 Pro Max screenprotector is een eenvoudige en effectieve oplossing om dit te voorkomen. In deze tekst zullen we bespreken wat voor soorten screenprotectors er zijn, hoe je ze op je iPhone aanbrengt en over een screenprotector kopen.

Soorten screenprotectors voor de iPhone 13 Pro Max

Er zijn verschillende soorten screenprotectors beschikbaar voor de iPhone 13 Pro Max verkrijgbaar. 

Screenprotectors gemaakt van folie zijn eenvoudig op het scherm aan te brengen. Ze zijn meestal gemaakt van plastic en zijn voorzien van een zelfklevende laag. Folie protectors zijn meestal goedkoper en kunnen eenvoudig worden vervangen als ze beschadigd raken.

Er zijn daarnaast ook screenprotectors die zijn gemaakt van gehard glas. Deze bieden een hogere bescherming dan folie protectors. Ze zijn steviger en krasbestendiger. Deze protectors zijn iets duurder dan folie, maar ze geven een beter gevoel en zien er mooier uit.

Aanbrengen van een iPhone 13 Pro Max screenprotector

Het aanbrengen van een screenprotector is heel eenvoudig. Het belangrijkste is om het scherm van je iPhone schoon te maken voor je begint. Gebruik hiervoor een alcoholische reinigingsdoek. Vaak worden deze met de screenprotector meegeleverd. Volg daarna de onderstaande stappen.

1. Verwijder de beschermfolie van de screenprotector.

2. Plaats de screenprotector op het scherm van de iPhone.

3. Gebruik een kleine hoes of kaart om eventuele luchtbellen uit te drukken.

Als je nog luchtbellen ziet dan kun je de protector opnieuw aanbrengen, zorg er wel voor dat het scherm nog schoon is.

Redenen om een iPhone 13 Pro Max screenprotector te bestellen

Een screenprotector is een eenvoudige en betaalbare manier om je iPhone te beschermen. Het bestellen van een iPhone 13 Pro Max screenprotector is dan ook een goede en verstandige investering en biedt onder meer de onderstaande voordelen.

  • Een screenprotector beschermt het scherm van je iPhone tegen krassen en stoten. Dit helpt om je iPhone in topconditie te houden.
  • Een beschadigd scherm kan leiden tot een waardevermindering van je iPhone. Een screenprotector helpt om de waarde van je iPhone te behouden.
  • Sommige screenprotectors zijn ontworpen om te helpen bij het behouden van je privacy. Deze protectors hebben een beperkte kijkhoek, waardoor alleen jij het scherm kunt zien wanneer je er recht voor staat.

Bescherm je iPhone 13 Pro Max met een screenprotector

De iPhone 13 Pro Max is de grootste en meest geavanceerde iPhone tot nu toe. Met zijn 6.7 inch scherm is het een van de grootste schermen die beschikbaar zijn in een smartphone. Hierdoor is deze iPhone kwetsbaarder voor beschadiging van het scherm. Met een screenprotector voorkom je dat het scherm van de iPhone 13 Pro Max beschadigd raakt door krassen, stoten of andere ongelukjes. Het is daarom extra belangrijk om een screenprotector te gebruiken als je in het bezit bent van een iPhone Pro Max.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: