Gaming #MNLKMore #MNLK

De sickste tricks met Tony Hawk Pro Skater 1+2

1 Mins read

Er was een tijd dat skateboard games tot de meest populaire genres op de spelcomputers behoorden. Het leek er op dat elk groot gamebedrijf wel een game had waarin een breed scala aan personages op een skateboard klom. Dit succes was voor een groot deel te danken aan de Tony Hawk games van Activision. Dit waren skategames die heel simpel te spelen waren, maar waar wel enorm veel diepgang in zat. Het was niet alleen maar op een skateboard rondjes rijden en af en toe een trucje maken, je kon een groot aantal verschillende tricks en skills aan elkaar rijgen om unieke combo’s te maken. Op gegeven moment waren gamers over de hele wereld wel een beetje klaar met dit soort spellen, maar Activision denkt dat de tijd rijp is voor een reboot. Vandaar ook dat de eerste twee spellen uit de serie nu opnieuw worden uitgebracht in een flink opgepoetste versie.

YouTube video

Terug naar Tony Hawk’s Pro Skater 1 & 2

Tony Hawk is een legende op het gebied van skaten. Hij is een man die heel wat titels in het skateboarden op zijn naam heeft geschreven, maar die daarbij ook een groot aantal trucjes heeft bedacht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er voor hem werd gekozen om een serie skategames te headlinen. Hij was nauw betrokken bij het maken van de spellen, wat de games een zekere authenticiteit gaf. In de games moet je in verschillende levels tricks maken, maar daarnaast ook allerhande andere missies uitspelen.

YouTube video

Door de uitgebalanceerde engine was dit niet heel ingewikkeld om te doen, maar wel enorm leuk. Fans van de oude spellen kunnen hun hart ophalen, want de geremasterde versie behoudt alle elementen die het origineel zo succesvol maakten. Uiteraard wordt dit dan wel goed opgepoetst door de makers van de nieuwe versie, die de originele code van de twee eerste spellen als startbasis hebben gebruikt. Gamers met een PC, PS4 of Xbox One kunnen zeer binnenkort hun digitale skateboards in ieder geval weer uit de kast halen!

Leestip -> De release van Doom Eternal voor de Switch nadert
Leestip -> Piratenavonturen beleven in Skull & Bones

Related posts
Gaming #MNLKMore #MNLK

Hoge snelheden op twee wielen met Ride 4

1 Mins read
Bij racegames neem je over het algemeen plaats achter het stuur van een snelle wagen. Racegames waarbij je op een motor rond…
Gaming #MNLKMore #MNLK

De release van Doom Eternal voor de Switch nadert

1 Mins read
De druk lag hoog toen id Software in 2016 een gelijknamige remake lanceerde van het succesvolle Doom uit 1993. Dit jaar zijn…
Gaming #MNLKMore #MNLK

Piratenavonturen beleven in Skull & Bones

1 Mins read
Ben jij op zoek naar een game waarmee je echte piratenavonturen kunt beleven? Dan zou Skull & Bones wel eens het spel…