The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Slecht slapen is voorbij met de Dreamlight Pro ($300)

1 Mins read

Vandaag de dag telt elke seconde en moet ten volste benut kunnen worden. Als er gevraagd wordt hoe het is, dan wordt er vaak gezegd: Ja druk. Voor het slapen gaan wordt er toch nog (eventjes) op de telefoon gekeken. Dit kan erg vermoeiend zijn, zeker op lange termijn. Extra afleiding, hersenen aan het werk etc. etc. Wist je dat er een slaapgadget is bedacht die je een diepe, ontspannende slaap brengt? Dat is de Dreamlight Sleep Mask. Schrik niet van de prijs, het is namelijk geen gewone slaapmasker. 

De Dreamlight Pro

Maak daarom vandaag of vannacht kennis met de Dreamlight Pro. Een slaapmasker dat meer functionaliteiten heeft dan een Zwitsers zakmes en er bovendien nog is goed uitziet ook. Kortom, een product dat je op het lijf geschreven is.

De Dreamlight Pro gebruikt lichttherapie om je in een diepe, zorgeloze meditatie te brengen en je zodanig met zachte hand naar een diepe slaap te leiden. Bovendien heeft dit masker een audiofunctie die je auditieve zintuigen streelt en je volledig doet ontspannen. Het masker meet je slaap DNA waardoor het zichzelf kan aanpassen aan jouw schoonheidsslaap of powernap.

Door 3D facial mapping te gebruiken weet dit masker comfort te bieden aan de grootste slaapkop. De unieke fitting rond het masker zorgt tevens voor complete duisternis en dat het niet storend werkt tijdens je welverdiende rust.

De specs

Laten we even de specs op een rijtje zetten: het toestel gebruikt diep zwarte polymeer en spandex materialen, het weegt nog geen 300 gram en heeft wasbare onderdelen om het hygiënisch te houden. Een stevige bolster met een zachte kern vol technologie door middel van licht- en audiotherapie, Slaap DNA software en facial mapping technology.

Kortom voor 300 dollar maakt dit toestel korte metten met al je slaapkwaaltjes en heb je geen excuses meer om fris en monter voor de dag te komen.

Check dit filmpje van 2 Chainz, hij test deze slaapmasker

Related posts
More #MNLK

Melatonine pilletje slikken voor het slapen gaan?

2 Mins read
Melatonine is een stofje dat in je lichaam voorkomt en ervoor zorgt dat je slaperig wordt. Daarom lijkt het misschien een goed…
More #MNLK

Nog een paar tips om misschien nog wat beter te kunnen slapen

2 Mins read
Slapen… We doen het allemaal. De een wat meer dan de ander. De een heeft er meer moeite mee en ligt halve…
More #MNLK

Dit zijn de negatieve gevolgen van te weinig slaap

2 Mins read
Slaap is een belangrijk factor voor een comfortabel leven. Ons lichaam heeft voldoende tijd nodig om te herstellen en opnieuw tot rust…