Relax & Travel #MNLK

De spannendste series die je waarschijnlijk nog niet kent

2 Mins read

Houd jij van griezelen en heb jij stalen zenuwen? Lees dan vooral verder! Voor sommige mensen is er niets fijner dan om aan het einde van een lange (werk)dag een paar afleveringen van een spannende serie te kijken. Zeker met een OLED tv, die het beeld súper helder weergeeft, kun je je even helemaal in een andere wereld wanen. Ben jij opzoek naar een nieuwe spannende serie om lekker te kunnen ‘bingewatchen’? Hier vind je een lijstje van de spannendste series die jij gewoon thuis vanaf je smart tv kunt streamen.

1. Unsolved Mysteries

Als je van true-crime houdt, is deze serie zeker wat voor jou. In ‘Unsolved Mysteries’ vertellen de makers het verhaal van waargebeurde maar nooit opgeloste zaken. Denk hierbij aan een mysterieuze verdwijning op klaarlichte dag of aan onverklaarbare bovennatuurlijke ervaringen. In deze serie komt het allemaal voorbij. Let wel op, zoals de titel al verraadt, de mysteries blijven onopgelost. Gelukkig bestaan er wel al twee seizoenen, waardoor je voorlopig even vooruit kan.

2. The Sinner

Ook van ‘The Sinner’ bestaan er al meerdere seizoenen. Afgelopen jaar is zelfs het vierde seizoen uitgekomen. In deze serie volg je Harry Ambrose, een doorgewinterde misdaad detective die wordt ingeschakeld om onverklaarbare moordzaken op te lossen. Tijdens zijn speurwerk wordt hij echter ook met zijn eigen duistere verleden geconfronteerd. Deze serie werd mede geproduceerd door Jessica Biel, die je misschien zou kunnen als de vrouw van Justin Timberlake en die ook de hoofdrol van het eerste seizoen van de serie op zich neemt.

3. When They See Us

Deze miniserie vertelt het waargebeurde verhaal van een zedenzaak die het New York City van 1989 maandenlang in zijn greep hield. Vier jonge jongens van kleur worden na de ontdekking van het misdrijf onterecht beschuldigd en gedwongen om hiervoor een bekentenis af te leggen. In vier afleveringen van iets meer dan een uur wordt het nog altijd bestaande racisme in de Verenigde Staten op een pijnlijke manier blootgelegd. Desondanks is het zeker een aanrader, zeker door de acteerkunsten van de jonge acteurs.

4. How to Get Away with Murder

Als laatste is het zeker de moeite waard om de serie ‘How to Get Away with Murder’ in dit lijstje te noemen. Ondanks dat het eerste seizoen al een aantal jaar geleden is uitgebracht, blijft het een super goede en spannende serie. Je volgt het verhaal van een rechten professor, gespeeld door de geweldige Viola Davis, die haar studenten een wel heel realistische inkijk in moordzaken weet te geven. Hierdoor raken ze verstrikt in een ingewikkeld machtsspel. Met de zes uitgebrachte seizoenen ben je ook met deze serie wel een aantal weken zoet.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: 4 films met The Rock

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Acht goede films van Nicolas Cage volgens MNLK

1 Mins read
Acteur Nicolas Cage, geboren Coppola, is de neef van de beroemde regisseur Francis Ford Coppola. Hij wilde niet profiteren van zijn bekende…
Relax & Travel #MNLK

De beste films van Brad Pitt volgens onze redactie

2 Mins read
Brad Pitt is een acteur die inmiddels in al vele films heeft gespeeld. Daarnaast is de acteur een lange tijd getrouwd geweest…
Relax & Travel #MNLK

De 10 beste films van Jack Nicholson volgens onze redactie

2 Mins read
Hij is de definitie van een levende legende. Hij is in talloze films verschenen en heeft gezorgd voor een schat aan naamsbekendheid…