The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

De top 5 Netflix films en series samengesteld door de redactie van MNLK

1 Mins read

Hoe fijn is dat…Op je luie dag lekker even helemaal niks doen. Je scrolt door Netflix voor een goede film of serie. Alleen je hebt geen idee wat je wilt zien. Voor iedereen is dit wel herkenbaar. In deze lijst bespreken we de top 5 van de beste film en series op Netflix.

5 beste films en series op Netflix

1. Midway
Midway (2019) is een oorlogsfilm. Het verhaal is gebaseerd op de aanval op Pearl Harbor en de slag bij Midway in de tweede wereldoorlog. De Amerikaanse marine neemt het op tegen de Japanners. De Amerikanen zijn ondertussen sterk in de minderheid. Lukt het ze om de strijd te winnen in de Stille Oceaan?

2. Modern Family
Modern Family (2009-2020) is een komedieserie. Het gaat over drie verschillende gezinnen, die samen één grote familie zijn. Ze maken van alles mee. Een hilarische, maar ook een eerlijk perspectief van het gezinsleven. Op dit moment staan er al 10 seizoenen op Netflix.

3. Unorthodox
Unorthodox (2020) is een Duits-Amerikaanse drama miniserie. Het verhaal is gebaseerd op de autobiografie van Deborah Feldman. Esther Shapiro is een 19-jarige Joods meisje. Ze groeit op in een streng orthodoxe gemeenschap in Brooklyn, maar komt erachter dat ze helemaal niet zo wil leven zoals de andere vrouwen. Esther besluit alles achter te laten, haar geloofsgemeenschap en haar gearrangeerde huwelijk. Ze vlucht naar Berlijn om een nieuw leven op te bouwen. Alleen dat gaat niet ongemerkt.

4. The Intern
The Intern (2015) is een hartverwarmende drama-komedie film. Het gaat over Ben Whittaker. Hij is 70 jaar en een weduwnaar. Helaas kan hij niet helemaal genieten van zijn pensioen en zoekt naar een nieuwe uitdaging. Ben wordt aangenomen als senior stagiair bij een modewebsite, die wordt gerund door Jules Ostin. Ben wordt Jules persoonlijke assistent. Langzamerhand ontstaat er een hechte band tussen hen.

5. The Last Dance
The Last Dance (2020) is een sportdocumentaire en bestaat uit 10 afleveringen. Het gaat over de succesvolle carrière van Michael Jordan als basketbalspeler in de jaren negentig. Tevens zie je nog nooit eerder vertoonde beelden uit het seizoen van 1997-1998. Dit was zijn laatste seizoen bij Chicago Bulls.

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Vijf mindfuck-films die je nu op Netflix kan kijken!

2 Mins read
Wat is er nou leuker dan een film waarvan je aan het einde nog niet eens weet hoe die ook alweer was…
Relax & Travel #MNLK

Dit zijn de populaire Netflix films van het moment

1 Mins read
Netflix staat voor ontelbare films kijken voor relatief weinig geld. De keuze is ontzettend groot, zowel voor klein als groot. De meest…
Relax & Travel #MNLK

10 films van Robert De Niro die je gezien moet hebben

2 Mins read
Waarschijnlijk één van de grootste acteurs aller tijde in Hollywood is Robert De Niro. Als je alle iconische films zou tellen waarin…