The Online Lifestyle Magazine For Him

Business & Luxury #MNLK

De vele voordelen van VPN Nederland en waarom jij niet zonder kan

2 Mins read

Er zijn veel verschillende voordelen voor het aanschaffen van een professionele en betrouwbare VPN. Veel meer voordelen dan je denkt. Sterker nog, in de digitale wereld in de 21e eeuw is het zelfs een tool waar je niet meer zonder kan.

We hoeven je niet te vertellen wat een VPN-verbinding doet, maar de voordelen van VPN Nederland zijn net iets anders dan die van andere VPN-providers, en daarom is het wel belangrijk om te kijken wat er precies anders is aan de nationale VPN-provider in vergelijking met de concurrenten. Laten we vooropstellen dat het grote plaatje grotendeels hetzelfde is. Toch pakt het feit dat VPN Nederland, zoals de naam al zegt, een stuk meer op ons land is gericht wel anders uit in de praktijk.

Veiliger

Een van de grootste redenen om een VPN-verbinding aan te schaffen is het argument van veiligheid. Of je het daarbij nou hebt over het versleutelen van je internetverkeer, het beschermen van je IP-adres of het veilig inloggen op een openbaar netwerk: als je een goede VPN-provider hebt, hoef je je over die veiligheid geen zorgen te maken.

Het verschil met VPN Nederland echter is dat deze provider is gericht op de Nederlandse markt, wat betekent dat de mogelijke gevaren waar een internetgebruiker in Nederland tegenover komt te staan ook zijn meegenomen in de ontwikkeling van deze software.

Het veiligheidspakket is daarnaast extra uitgebreid, zodat je tegen alle nationale en internationale gevaren beschermd bent. Kwaliteit uit eigen land gaat toch altijd voor!

Entertainment

Het zal je zeker wel eens zijn gebeurd, als fanatieke serieliefhebber, dat je nog weken of zelfs maanden moet wachten totdat een serie die al in de Verenigde Staten wordt uitgezonden ook op de Nederlandse Netflix te zien is. Je hebt in dat geval drie opties. Je kan wachten totdat de serie eindelijk in Nederland is (voor echte fans is dat geen optie), je kan de serie alvast downloaden of je kan de serie via de Amerikaanse Netflix kijken. Voor de twee laatste opties heb je absoluut een VPN Nederland nodig, omdat die sneller werkt en er daarmee voor zorgt dat je op het moment dat een serie ergens ter wereld uitkomt, gelijk kan gaan zitten en lekker kan gaan bingewatchen!

Goedkoper

Zowel buitenlandse als Nederlandse merken – bijvoorbeeld voor vliegtickets – richtten zich op de Nederlandse doelgroep. Als het bijvoorbeeld vakantie wordt in Nederland, gaan de vliegtickets in prijs omhoog. Om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van deze marketingtrucs moet je jezelf verbergen en met een VPN Nederland ben je goedkoper uit bij dit soort aankopen, omdat je IP-adres niet geregistreerd wordt. De VPN Nederland is zelf als software ook ontwikkeld voor de Nederlandse markt, en is daardoor – net zoals op het gebied van veiligheid – volledig bestand tegen alle pogingen van verkoopsites en webwinkels om achter je gegevens te komen.

En als we het toch over goedkoper hebben: wist je dat VPN Nederland gebruik maakt van een abonnementsmodel waardoor je op de lange termijn ook voordeliger uit bent, en daarnaast overzicht krijgt in je betalingen?

Related posts
More #MNLK

Drie ideeën voor het verkrijgen van een sterke link

2 Mins read
Als je bezig bent met SEO en dus het omhoog krijgen van de zoekpositie van jouw website, is het verkrijgen van sterke…
More #MNLK

10 Geweldige dingen die een VPN kan

3 Mins read
Een VPN kan in veel gevallen een belangrijke barrière vormen die je kan beschermen tegen hackers. Het lijkt een onmisbaar programma voor…
Relax & Travel #MNLK

Dit zijn de populaire Netflix films van het moment

1 Mins read
Netflix staat voor ontelbare films kijken voor relatief weinig geld. De keuze is ontzettend groot, zowel voor klein als groot. De meest…