The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

De vier verschillende soorten ondergoed voor mannen

2 Mins read

Wil je geen lastige en ongemakkelijke situatie hebben vanwege je ondergoed? Deze vier soorten ondergoed hieronder opgesomd zorgen ervoor dat je een geweldige dag hebt.

Boxers – Ondergoed voor meer ademend vermogen

Boxers zijn meer aan de loszittende kant. Hoewel het helemaal geen ondersteuning biedt, geeft het meer ademend vermogen dan de andere soorten herenondergoed. De meerderheid van de boxers biedt een exit-route aan de gebruiker genaamd ‘fly’. Er zijn verschillende soorten boxers op de markt en dit betekent dat er voor iedereen een passende boxer is. Bovendien zijn boxers geweldig om elke dag te dragen, vooral tijdens sportevenementen. Mannen kunnen kiezen voor een meer ontspannen pasvorm voor maximale beenondersteuning. Boxers kunnen goed worden gedragen met korte broeken, slankere broekjes en op maat gemaakte pantalons.

Boxer Briefs – Een combinatie van Boxers en Briefs

Heren Boxershorts zijn een van de verschillende soorten ondergoed waarmee een man geen compromis kan sluiten. Ze vertegenwoordigen de twee belangrijkste soorten ondergoed en bieden vooral de juiste hoeveelheid ondersteuning. Ze zijn voornamelijk ontworpen om te lijken op een taps toelopende boxer met een knusse pasvorm. Net als onderbroeken blijven ze de hele dag comfortabel om te dragen. Een boxershort kan worden gedragen tijdens fysieke activiteiten en werkt goed, zelfs als je niet in de beste conditie bent. Meestal reiken ze tot halverwege je dijen en hebben ze een gemiddelde taillehoogte. Ze passen goed bij winterwol, denim en grove stof.

Trunks – Het meest populaire type herenondergoed

Na hun uitvinding werden trunks populair bij de soorten ondergoed die het mannelijke publiek verkiest. Dit komt door het feit dat de romp lijkt op zowel een slip als een boxershort. Je zou zelfs een trunks kunnen omschrijven als een boxershort met korte pijpen. Over het algemeen verschijnen ze in een vierkante vorm. Als je iets anders wilt proberen, dan zijn trunks je beste optie in herenbroekstijlen. Draag het met bijna elke kleding, en wanneer je voor je dagelijkse werk of gematigde sportevenementen gaat. Ze passen perfect bij het zwemmen.

Slips – Beste ondergoed voor mannen

Mannen hebben meestal een paar van dit type ondergoed in hun kledingkast. Dit is het standaard ondergoed dat je bij bijna alle gelegenheden zou kunnen dragen. Wat nog belangrijker is, ze zijn er in een breed scala aan ontwerpen, stijgingen en kleuren. Ze bedekken je hele bekkengebied, maar laten de zijkant van je been en bovenbeen bloot. Ze zijn comfortabel om bij alle ensembles te dragen en zijn perfect voor mannen die ondersteuning nodig hebben. Bovendien zijn ze perfect om elke dag te dragen en ook tijdens sportevenementen.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> 4 winkels waar je sportkleding kunt kopen
Leestip -> Waar moet je op letten bij het kopen van bodybuilding kleding?