The Online Lifestyle Magazine For Him

Cars & Tech #MNLK

De voordelen van het kopen van een bedrijfswagen

1 Mins read

Het grote voordeel van de aanschaf van een bedrijfswagen zijn natuurlijk de fiscale voordelen. Bepaal hoe u de aftrek van uw auto van de zaak het beste kunt claimen voordat u jaarlijkse belastingen gaat betalen. U kunt aftrekken door gereden kilometers of door de werkelijke kosten van de auto. Bereken het aantal kilometers en onkosten met betrekking tot de zakenauto en deel deze cijfers met uw accountant. Een bijkomend voordeel van een bedrijfswagen is dat deze geen invloed heeft op uw persoonlijke autoverzekeringsplannen. Als het voertuig bij een ongeval betrokken is, worden uw persoonlijke autotarieven niet negatief beïnvloed. U kunt ook een bedrijfswagen gebruiken als extraatje voor uw personeel.

Bepaal de afmeting zorgvuldig van een bedrijfswagen of bus.

het uiterlijk mag best mooi zijn en daarom kan het kiezen van een Duitse auto misschien een leuke uitstraling zijn voor uw bedrijf, maar hij zal natuurlijk zeer regelmatig worden gebruikt. Is de auto bijvoorbeeld ook geschikt om op een woensdag als het nodig is vier vermoeide collega’s met een koffer vol proefgoederen naar een klant te vervoeren, twee steden verderop?

Of zijn bussen dan een meer logische keuze? Overweeg alle regelmatige ritten die de auto van uw bedrijf zal maken en beoordeel hoeveel ruimte u nodig heeft. Misschien heeft u bussen nodig of zelfs een kleine vrachtwagen, afhankelijk van de ruimte die u nodig heeft voor het uitvoeren van uw bedrijfsactiviteiten.

Blijf trouw aan uw bedrijfsdoel en kijk goed naar uw opties.

Tijdens het aankoopproces moet u zich blijven inzetten om uw zakenauto te gebruiken voor de beoogde doeleinden. Terwijl u op de markt winkelt voor een voertuig dat past bij uw intenties en ambities, zult u waarschijnlijk veel aanbiedingen en koopjes tegenkomen van gebruikte bedrijfswagens en bussen. Zorg ervoor dat u zich serieus afvraagt ​​of de auto of bus waarnaar u kijkt, kan voldoen aan de eisen die eraan worden gesteld.

Of het nu gaat om een ​​9 tot 5 vervoer tussen kantoren, regelmatige verbindings sessies, of deur aan deurmarketing, zorg ervoor dat u de gebruikte bedrijfswagens en bussen krijgt die u oorspronkelijk van plan was aan te schaffen en het best past bij uw bedrijfsactiviteiten.

Leestip -> Dit zijn de meest zuinige auto’s ter wereldDit is wat het kost om een Lamborghini te huren