The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

De winter staat weer voor de deur

2 Mins read

De zomer is al een tijdje afgelopen, maar oktober was een vrij goede maand met fijne dagen. Echter nu in november lijken de temperaturen te gaan dalen. Het zijn overigens de afgelopen jaren al andere winters, zoals we die van vroeger kennen. Vrieskou en sneeuw met kerst is voor de nieuwe generatie surrealistisch. Echter is er iets interessants aan de hand, de seizoenen lijken extremer te worden, wisselend met hoge pieken in de zomer en diepe dalen in de winter. Tijd om je goed voor te bereiden.

Altijd last van koude en pijnlijke handen?

Juist hiervoor zijn er verwarmde handschoenen. De elektrische verwarmde handschoenen worden voorzien van energie door middel van een krachtige accu. Deze accu is oplaadbaar, zodat je telkens weer de koude handen kan verwarmen. De verwarmde handschoenen zijn er in alle soorten en maten, zodat er voor elk doeleinde een geschikte warmte handschoen is. Het verschil van de verwarmde handschoenen zit vaak in het isolatiemateriaal, de stof en het verwarmingsoppervlak. Dat zijn punten die van belang zijn voor de verwarmde handschoenen.

Of heeft u meer last van koude voeten?

Geen hele dikke schapenwollen sokken zijn de oplossing, maar de verwarmde sokken. Verwarmde sokken zijn voorzien van een groot verwarmingsgebied. Dit verwarmingsgebied wordt gevoed door middel van een oplaadbare accu. Deze accu is zoals gezegd oplaadbaar en keer op keer te gebruiken. Het verwarmingsgebied van de verwarmde sokken zit rondom de gehele voorvoet, daar waar de warmte nodig is. De elektrische sokken zijn te verstellen in drie verschillende warmte standen, zodat je altijd het gewenste warmteniveau kan instellen. De verwarmde sokken zijn er in verschillende maten en kleuren. Voor elk doeleinde zijn er elektrisch verwarmde sokken.

Voeten

Altijd warme handen en voeten

Comfort-Producten biedt producten aan waardoor je altijd warme handen en voeten hebt. Van verwarmde handschoenen tot aan verwarmde sokken tot verwarmde kledij. Er zijn verschillende mogelijkheden om je handen en voeten goed warm te houden tijdens de koude winter dagen. Je hebt de subtiele onder handschoenen met verwarming, maar ook de verwarmde handschoenen met HIPORA en 3M Thinsulate, zodat uw hand niet alleen warmt wordt, maar ook warm blijft. De krachtige oplaadbare accu’s zorgen er keer op keer weer voor dat je niet met koude handen komt te zitten. Daarnaast zijn er naast verwarmde sokken ook verwarmde zolen, een goed alternatief tegen koude voeten.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Van elektrische fiets naar een toekomstproof huis