The Online Lifestyle Magazine For Him

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Deze 5 interessante eindbazen zou je beslist op Instagram moeten volgen (#1)

2 Mins read

Ik volg enkele tientallen interessante typetjes, helden en eindbazen die stuk voor stuk het volgen waard zijn. Ik deel ze graag met jullie om je Insta te verrijken!

Joel Beukers

Golden Boy Joel Beukers weet je elke dag weer te motiveren om je nest uit te komen en de schuiven door het dak heen te gooien. Joel is een briljant marketeer die met zijn ongein op Instagram ook nog eens goed mijn lachspieren helpt met trainen.

FOCUS OP JE GOUDEN PUNTEN? Ik heb wellicht de slechtste kuiten van Nederland, maar wel een gouden rug.. In plaats van mijn slechte kuiten met keihard werken naar hoogst haalbaar “matig” te brengen, focus ik mijzelf op mijn sterkste punten die naar “goud” gebracht worden! Mensen zullen het niet over matige kuiten hebben, maar wel over die zieke rug! Wanneer je resultaat ziet, ga je er ook met passie aan te werk en tel je de uren niet, kortom PURE WINST! Die kuiten van mij zullen nooit goud worden, dus het is zonde van je tijd en zonde van alle frustraties. Ik zeg niet dat je het helemaal moet laten liggen, zeker niet, maar bind jezelf er niet op vast. Niemand is perfect.. Dit is een gouden tip die ik voor zowel fitness als ondernemen, werk of school heb toegepast. Tag je Groei-Maatje met slechte kuiten???

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS? (@joelbeukers) op


Will Smith

De Fresh Prince is druk bezig met een grootse comeback, dit keer via social media! Hij deelt zijn meest inspirerende en toffe content via Youtube en Instagram.


Donald Trump

Love him or hate him, The Donald heeft altijd iets interessant te melden. Of je het nou met hem eens bent of niet, zijn uitspraken en ontwikkelingen zou je op de voet moeten volgen om op de hoogte te zijn van wat er gaande is in de wereld. Hoe hij zich staande houdt tussen al die verdeeldheid is fascinerend om op de voet te volgen.

#Helsinki #Finland

Een bericht gedeeld door President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) op


Rico Verhoeven

De kickbokskampioen is naast een getalenteerde vechtersbaas ook buiten de ring erg actief. Zowel op televisie als social media deelt hij graag wat hij op een dag uitvoert.


Arnold Schwarzenegger

De 71-jarige Arnie staat ondanks een recente hartoperatie nog steeds in de gym zijn spieren op te pompen. Wat een eindbaas!

Thank you, each and every one of you, for the birthday wishes. You pumped me up!

Een bericht gedeeld door Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) op


En vergeet uiteraard MNLK niet te volgen op Instagram! We posten nagenoeg elke dag toffe extra content en houden je op de hoogste van de beste artikelen.

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Een storing met Instagram. Waar moet je kijken?

1 Mins read
Instagram is een bekende applicatie waarmee je al je foto’s met de wereld kan delen. Je krijgt er volgers op die graag…
More #MNLK

Check de nodige kiekjes van Sylvie Meis op Instagram

2 Mins read
Ze is alweer 42 lentes jong, Sylvie Françoise Meis, ooit bekend geworden als bescheiden actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden en als…
Cars & Tech #MNLK

Jutta Leerdam volgen op Instagram en andere social media

2 Mins read
Er was een tijd dat sporters heel ver van je afstonden. Dat je ze alleen maar zag op televisie, als ze hun…