The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Deze 5 interessante eindbazen zou je beslist op Instagram moeten volgen (#2)

1 Mins read

Misschien ken je ze, misschien ook niet, maar deze gasten moet je gaan volgen. We hebben voor jou vijf echte die-hards gevonden en delen ze graag met je!

Check ook: Deze 5 interessante eindbazen zou je beslist op Instagram moeten volgen (#1)

Jocko Willink

Jocko Willink zat 20 jaar lang bij de Navy SEALS en was daar leider van het team. Je kunt wel zien dat deze gast wat gewend is. Deze eindbaas staat elke dag op om 4.30 en deelt dit met zijn volgers, zodat jij ook geïnspireerd raakt om zo gedisciplineerd te worden. Als je zelf niet graag stil zit, moet je hem op Instagram volgen!

View this post on Instagram

3-5 YEAR STRATEGIC PLANNING GUIDANCE.

A post shared by Jocko Willink (@jockowillink) on

Rich Roll

Rich is een voorbeeld van iemand die een gezond en gelukkig leven heeft. Hij heeft er dan ook veel voor moeten doen, Rich was verslaafd aan alcohol en had aardig wat ‘vet op de botten’. Hij heeft zijn leven volledig omgegooid, is volledig vegetarisch geworden en is door de jaren heen door tientallen marathons te lopen ongelofelijk fit geworden. Hij is het volgen waard vanwege zijn bijzondere verhaal!

David Goggins

Deze held mag niet ontbreken in dit rijtje. Goggins zat bij de Navy SEALS en weet als geen ander wat afzien is. Daarnaast is hij ook nog eens recordhouder van de meeste pull-ups ooit. Hij deed in 24 uur maar liefst 4030 pull-ups!

Wim Hof

Wim Hof, oftewel ‘The Iceman’, staat bekend om zijn koude kunsten en bijzondere ademhalingsoefeningen. Deze 60-jarige uit Sittard kwam op de koudste plekken op aarde en wist precies hoe hij ermee om moest gaan. Volg deze Nederlander op de voet, want wat hij doet is echt heel indrukwekkend!

Rich Froning

Ben je een liefhebber van CrossFit, dan moet je deze afgetrainde baas gaan volgen. Rich is in 2011 uitgeroepen tot meest fitte man op aarde. Hij is anno 2019 nog steeds lekker bezig en deelt veel tips over workouts en de juiste mindset op zijn Instagram.

Related posts
More #MNLK

De meest populaire Instagram accounts van Nederland

5 Mins read
Bijna iedereen in Nederland die jonger is dan 30 jaar zit wel op Instagram. Het platform is reuze populair, doordat iedereen kan…
Cars & Tech #MNLK

Een storing met Instagram. Waar moet je kijken?

1 Mins read
Instagram is een bekende applicatie waarmee je al je foto’s met de wereld kan delen. Je krijgt er volgers op die graag…
More #MNLK

Check de nodige kiekjes van Sylvie Meis op Instagram

2 Mins read
Ze is alweer 42 lentes jong, Sylvie Françoise Meis, ooit bekend geworden als bescheiden actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden en als…