The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Deze drie kleine investeringen gaan je op lange termijn veel geld opleveren

1 Mins read

Een case of hoesje om je smartphone

Er is geen smartphone-bezitter op Aarde die niet eens zijn telefoon heeft laten vallen. Wie heeft er niet ooit eens een scherm in barsten gehad (of op zijn minst een flinke barst)? We ontkomen er niet aan helaas, en zullen hierdoor heel wat geld verliezen vanwege de dure reparaties of de aanschaf van een nieuwe telefoon, maar we kunnen de ellende wel reduceren.

De simpelste oplossing is een goede stevige case of hoesje om je smartphone. Staat minder fraai, maar levert je honderden euro’s per jaar op. Heb je bijvoorbeeld een gloednieuwe en vooral prijzige iPhone XS, check dan hier voor iPhone XS hoesjes. Het zou zonde zijn als je zo’n mooi kunstwerk niet beschermt met een goed hoesje!

Een goed bed

Je ligt 33% van je leven in een bed. Ongeveer 8 uur per dag, 56 uur per week (meer dan je werkt!), 240 uur per maand en 2880 uur per jaar. Dat is aanzienlijk veel, en daarom is het essentieel voor je welzijn dat je in een goed bed ligt.

Klinkt zo basaal, maar veel mensen willen niet het geld neerleggen voor een compleet bed dat past bij hun lichaamstype. Ook de dekens, kussens, lakens en aankleding zijn belangrijk voor je nachtrust. Bespaar hier niet op en bedank jezelf elke ochtend weer voor deze investering. Het is wellicht geen kleine investering op het moment, maar als je het uitstrekt over de jaren, is het maar een klein bedrag. Het is immers een feit dat als je goed slaapt, ook productiever bent en zo ook uiteindelijk veel meer geld zult verdienen. Tel uit je winst!

Sporten

Investeren in sporten? Hoe bedoel ik dat? Ik leg het graag uit heren: als je niet sport, ben je een minder gezond en minder productief persoon. Als je elke week een paar procent minder productief bent dan een persoon die 2 tot 4x per week sport, kost dat op lange termijn ontzettend veel tijd, moeite én uiteindelijk geld.

Mensen die regelmatig sporten zijn over het algemeen gelukkiger, leven langer en bereiken meer van hun gewenste doelen. De uren die je investeert in de week om te bewegen, keren zich altijd weer uit als je the bigger picture bekijkt.

Til zware dingen op, zweet, zwoeg en verbaas je over hoe goed je reageert op meer bewegen.

Related posts
More #MNLK

Geld besparen door energie te vergelijken

2 Mins read
Energie is een flinke kostenpost. De energierekening naar beneden brengen is enorm interessant. De energierekening is een optelsom van het verbruik van:…
Cars & Tech #MNLK

Maak kennis met de iPad pro 2020

2 Mins read
Apple bracht in maart 2020 zijn meest geavanceerde iPad Pro uit. De iPad Pro 2020 is de nieuwste iPad in de Pro-lijn…
Sport & Lifestyle #MNLK

Dit zijn de meest populaire sporten onder mannen

1 Mins read
Bij de combinatie mannen en sport wordt vaak als eerste aan voetbal gedacht. Inderdaad is voetbal onder het mannelijke segment van de…