The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Deze films met Sandra Bullock moet je gezien hebben

2 Mins read

We kennen haar allemaal van haar legendarische rol in de ‘Miss congeniality’-films. Toch is Sandra Bullock meer dan enkel de vertolking van deze komedierol. Ze mag best in het rijtje top-actrices opgenomen worden. Bullock draait al even mee in de filmindustrie en weet telkens te verbazen. Looks en brains, verschillende genres en een prachtig staaltje acteerwerk,… Meer heb je niet nodig om een geprezen actrice te worden. Wij bezorgen je alvast een lijstje Bullock-films die je ongetwijfeld gezien moet hebben!

5 films met Sandra Bullock

The blind side

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Michael Oher. Dit drama vertelt het verhaal van de jonge Afro-Aerikaanse footballspeler Oher, die als dakloze wordt opgevangen door Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock). De jonge Footballspeler blijkt één van de meest talentvolle spelers van het collegefootball. Een meeslepend drama dat goed is voor meerdere kippenvel-momenten.

Gravity

Als ingenieur vertrekt Bullock, samen met een ervaren astronaut, op haar eerste ruimtewandeling. Maar, wat een routineklus moest worden, draait uit op een totale ramp. De shuttle wordt vernietigd en vastgeketend aan haar partner, zweeft Bullock de ruimte door. De weg naar huis lijkt compleet verloren wanneer ze alle contact met de aarde verliezen.

Bird box

Bird box brak, niet onterecht, het record van meest bekeken Netflix-film. Onverklaarbare zelfmoorden lijken te wijten aan een blik in het licht. Geblinddoekt en tastend in het duister, met twee kinderen en een vogelkistje, vaart Bullock de rivier af op zoek naar veiligheid en redding. De blinddoek af doen betekend de dood tot gevolg.

Extremely Loud and Incredibly Close

Dit is het verhaal van de negenjarige Oskar. Oskar doet een bijzondere ontdekking, een sleutel waarvan hij zeker is dat deze van z’n vader is. Het begin van Oskar’s zoektocht doorheen de vijf stadsdelen van New York. Stap voor stap komt hij dichter bij een familiegeheim dat al meer dan vijftig jaar oud is.

Speed

Zet Sandra Bullock en Keanu Reeves samen en je krijgt gegarandeerd een topfilm. Nood aan een beetje spanning? Dan zit je bij deze film helemaal aan het juiste adres. Wanneer een psychopaat een bom onder een bus plaatst gaan alle remmen los. Trager rijden dan 50 miles per uur betekent immers een explosie van de bus met al zijn passagiers. Bullock en Reeves doen er alles aan de bus rijdende te houden en de passagiers te redden.

Leestip -> 5 films van Clint Eastwood

Related posts
Relax & Travel #MNLK

10 films van Robert De Niro die je gezien moet hebben

2 Mins read
Waarschijnlijk één van de grootste acteurs aller tijde in Hollywood is Robert De Niro. Als je alle iconische films zou tellen waarin…
Relax & Travel #MNLK

Drie films van Sean Penn die je gezien moet hebben

2 Mins read
Tweevoudig Oscarwinnaar Sean Penn heeft op een aantal gebieden in Hollywood uitgeblonken, waaronder acteren, schrijven en regisseren. Maar het is zijn carrière…
More #MNLK

5 beste films van Clint Eastwood volgens MNLK

2 Mins read
Geen enkele andere acteur heeft een carrière gehad zoals die van Clint Eastwood, en waarschijnlijk zal niemand anders zal dat ooit herhalen….