The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Deze liedjes kent elke TikTok fan

2 Mins read

TikTok is helemaal hot de laatste tijd. Volgens sommige wordt TikTok het nieuwe belangrijkste platform wat betreft social media, anderen denken dat Instagram de grootste blijft. Hoe dan heeft Instagram Reels geïntroduceerd, wat toch wel een antwoord lijkt te zijn op TikTok. De quarantaine heeft ertoe geleid dat TikTok nog harder is gaan groeien. Het is dan ook een prima middel tegen verveling. Een beetje scrollen en lachen om filmpjes van anderen is natuurlijk best lekker. Wat dan ook opvalt is dat je bepaalde liedjes nogal vaak voorbij hoort komen. Dit zijn de meest gebruikte songs op TikTok!

De populaire TikTok liedjes

Say So – Doja Cat

Dit is waarschijnlijk het allerbekendste liedje op TikTok. Iedereen die weleens op TikTok heeft gekeken herkend dit liedje, en zelfs als je dit niet hebt gedaan ken je hem waarschijnlijk. Mede dankzij TikTok hoor je hem namelijk overal.

Lottery (Renegade) – K Camp

Dit is ook een hele bekende, vooral ook om het dansje wat erbij hoort.

Supalonely – Benee

Nog zo’n liedje dat maar in je hoofd blijft zitten, dat is waarschijnlijk ook de voorwaarde om een TikTok hit te kunnen worden, en waar men een dansje bij heeft bedacht. Wij mannen zijn niet allemaal zo’n goede dansers, maar wellicht heb je dit toch al eens geprobeerd met je vriendin. Of gewoon alleen, is ook helemaal niet erg.

Rockstar – DaBaby Ft Roddy Ricch

Een van de populairste hiphop nummers van deze tijd, als je deze nog nooit hebt gehoord weten we het ook niet meer.

Nonstop – Drake

Hét liedje van de de Flip The Switch challenge, en dus veel gebruikt op TikTok.

My Heart Went Oopz – Tiagz

Dit liedje schijnt veel gebruikt te worden bij Make-up video’s van vrouwen, dus voor de mannen onder ons die samenwonen met hun vriendin; deze heb je vast wel eens voorbij horen komen. Zo niet, dat is misschien maar beter ook.

Vibe – Cookiee Kawaii

We weten niet zo goed wat we hier verder van moeten zeggen, maar hij komt regelmatig voorbij.

Death Bed (coffee for your head) – Powfu Ft Beabadoobee

Deze ken je sowieso, vooral de meest gebruikte zin blijft maar hangen. Je zou het niet verwachten, maar het gaat over de dood.

Come Around Me – Justin Bieber

We sluiten af met deze single van Justin Bieber. Hij huurde dure dansers in om op dit nummer een TikTok dansje te maken, zodat hij hiermee viral zou gaan. En dit werkte nog ook. Fantastische marketing van Bieber en zijn team!

Check ook -> Is Instagram Reels een echte concurrent voor TikTok? & Laat je creativiteit de vrije loop met TikTok

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Dit zijn de meest bekende TikTokkers

1 Mins read
TikTok is in korte tijd enorm populair geworden. Dit Chinese platform ontstond in 2017 na het samengaan met musical.ly. Je maakt een…
Cars & Tech #MNLK

3x populaire apps die iedereen kent

1 Mins read
Steeds meer mensen beschikken tegenwoordig over een smartphone. Een smartphone brengt diverse voordelen met zich mee, maar een van de grootste voordelen…
More #MNLK

Dit zijn enkele bekende TikTok nummers

1 Mins read
TikTok is dé hype van het moment. Het Hype House, merchandise en dansjes, maar ook nummers die bekendheid krijgen door deze app….