The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Deze vier musthaves mogen niet ontbreken op een modern kantoor

1 Mins read

Nagenoeg alle hoger opgeleiden hebben tegenwoordig een kantoorbaan waarbij we hele werkweken spenderen op kantoor. Het is daarom essentieel dat we deze werkruimte comfortabel, gezellig en aangenaam maken!

Met deze toevoegingen wordt dat suffe kantoor hip, fris en prettig!

Sta-zit tafel

40 uur per week onderuit gezakt in een bureaustoel is beslist niet goed voor je. Toch zullen we allemaal wel die uren moeten klokken, vooral als je iets gedaan wilt krijgen. En tegenwoordig werken we nagenoeg allemaal achter een scherm. Geen kantoormedewerker die niet meer dan de helft van de tijd achter een computer zit. Een slimme optie is het aanschaffen van een elektrische sta-zit tafel. Je kan hiermee bijvoorbeeld om het uur gaan staan en gaan zitten. Binnen enkele dagen zul je al het verschil merken dat je minder stijf bent en ook nog eens productiever bent geweest.

Een systeemplafond met LED panelen

Nagenoeg elk kantoor heeft zo’n vreselijk suf grijs systeemplafond, je ontkomt er helaas niet aan. Toch kun je deze plafond upgraden met hele coole LED panelen. Zie het als een soort Iron Man upgrade voor je plafond! Met zo’n led paneel verlicht je de werkomgeving aanzienlijk beter, krijgt de werkomgeving een meer gepaste sfeer en zul je merken dat door de juiste verlichting je productiviteit omhoog schiet.

Led panelen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: warm-wit (3000K), neutraal-wit (4000K) en koud-wit (6000K). De meest gekozen kleur is neutraal-wit. Deze kleur is namelijk helder wit en niet te kil voor in bijvoorbeeld kantoorpanden. Wil je juist wat meer sfeerverlichting, kies dan voor warm-wit.

Een geruisloos toetsenbord

Je kent ze wel, van die ouderwets witte toetsenborden die bij elke toetsaanslag het geluid maken van een mechrobot die door het gebouw stampt. Anno 2019, vooral als je te maken hebt met collega’s en kantoortuinen, moeten we echt over op geruisloze toetsenborden. Deze toetsenborden zijn smooth in hun aanslag, maken minder kabaal en zorgen dat je meer per minuut kunt typen. Geruisloos is wellicht niet het juiste woord, maar toetsenborden kunnen tegenwoordig een stuk stiller zijn dan hun grote witte voorgangers.

Planten (!)

Die grauwe grijze kantooromgeving in een grauwe grijze stad, je zou er depressief van worden. De oplossing is om planten op kantoor neer te zetten. Het oogt gezelliger, zorgt voor meer frisse lucht en geeft een meer huiselijke sfeer aan het kantoor. Een win-win-situatie voor iedereen op kantoor!

Related posts
Business & Luxury #MNLK

Kantoor wordt na corona ontmoetingsplek

2 Mins read
De coronapandemie heeft onze werkplek definitief verandert. Meer thuiswerken, minder naar kantoor. De functie van het kantoor verandert. Van werken naar ontmoeten,…
More #MNLK

Hoe maak je het kantoor aangenamer en gezonder?

2 Mins read
De omgeving waarin we werken heeft een grote invloed op onze stemming, productiviteit en gezondheid. Wie in een kantoor werkt, brengt het…
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

4 praktische tips van iemand die al 10 jaar vanuit huis werkt

4 Mins read
Je leest het goed, ik werk al 10 jaar vanuit huis. Ik heb namelijk een kantoor aan huis voor mezelf geregeld. In…