The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Digitaal een feestje bouwen

2 Mins read

Het is niet anders, we moeten noodgedwongen thuis blijven en met steeds minder mensen tegelijk. Uitgaan zit er al helemaal even niet meer in en een leuke vrijdagmiddagborrel in de kroeg is ook even geen optie. Hopelijk gaan we gauw weer terug naar het oude, maar alleen maar somber wachten is ook geen optie. Om niet alleen maar terneergeslagen te blijven is een positieve mindset het beste wat je kunt doen. Zo ook proberen om met alle beperkingen op een creatieve manier er toch een zo leuk mogelijke tijd van te maken. Omdat video calls je grootste houvast zijn om toch nog met meer mensen tegelijk een feestje te kunnen vieren, zal je daar je creativiteit op moeten botvieren. Heb je een verjaardag? Of zoek je naar ideeën om de vrijmibo leuker te maken? Gebruik dan onze tips ter inspiratie om een digitaal feestje wat leuker te maken. Lees snel verder! 

Trek iets geks aan

Sfeerbeleving is via een camera en videogesprek veel lastiger dan echt samen zijn. Iedereen moet elkaar uit laten praten, soms valt het stil en je zit in de meeste gevallen toch zo goed als alleen thuis achter een pc of laptop. Wat in ieder geval al voor wat leuke extra sfeer toevoeging kan zorgen, is door je vrienden te verrassen door met iets geks aan in beeld te verschijnen. Denk aan een leuke hoed, een debiele bril, of een zwaar-over-de top outfit om de digitale show mee te stelen. We moeten ons best doen om er wat leuks van te maken, en in deze rare tijden moet je daarvoor soms uit je comfort zone stappen. Niks is te gek om iedereen aan het lachen te krijgen!

Je video achtergrond

Bij de meeste video meeting-tools kan je de achtergrond veranderen. het klinkt misschien kinderachtig, maar je kan toch vaak al voor veel lol zorgen als je met een originele, gekke achtergrond in beeld verschijnt. Wederom: niks is te gek. Een bekende scène van een klassieke film met jou in het midden is een leuke tip bijvoorbeeld. Of een luxe villa met zwembad, een gekke tekst of een haai die op je afzwemt. Maak er een speelse call van!

Versier je kamer

Ook al zit je alleen thuis, met niet al te veel moeite kan je je kamer leuk aankleden waardoor het lijkt alsof je een feestje geeft. Met leuke versiering op de achtergrond haal je toch een beetje de feeststemming in huis. Zorg er voor dat alles goed in beeld komt, zodat de mensen aan de andere kant van de camera mee kunnen genieten van jouw eenzame huisfeestje. Vaak zijn een paar slingers en vlaggetjes al een leuke toevoeging om het allemaal net wat gezelliger en gekker te maken, dus je hoeft echt niet al te veel moeite te doen. Een lampionnetje, een kaars op tafel, om een paar voorbeelden te noemen. Vind je het niet erg vind om te stofzuigen en wil je echt een leuke grap uithalen? Knal dan wat confettie door je kamer!

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Zo krijg jij een industriële inrichting
Leestip -> 3 tips om je haar sneller te laten groeien