The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Dit is de cast van La Casa de Papel

2 Mins read

La Casa de Papel is een internationaal pareltje op Netflix. Deze Spaanse serie is wereldwijd een groot succes. Voor de mensen die deze serie nog niet hebben gezien een korte samenvatting. Het gaat over een team dat een overal gaat plegen in de Koninklijke Munt van Spanje. De Professor is het brein achter deze overval en begeleidt het team. In dit artikel lees je wie de hoofdspelers zijn van deze spannende serie.

De cast van La Casa de Papel

El Professor

El Professor is het brein achter de overval. Hij werkt mee achter de schermen, zodat alles goed verloopt. Er worden vaak fouten gemaakt – ook door hem – die hij weer moet oplossen. Deze rol wordt gespeeld door Álvaro Morte.

YouTube video

Tokyo

Úrsula Corberó speelt Tokyo. Stoer, sexy en eigenwijs zijn de eigenschappen om haar te omschrijven. Haar onvoorspelbaarheid zorgt regelmatig voor problemen tijdens de overval. Het liefst wil ze haar problemen zelf oplossen.

YouTube video

Berlín

Pedro Alonso speel de rol van Berlín. Een mysterieuze en arrogante man. Hij heeft de leiding in het “veld”. Niet iedereen is altijd blij met zijn beslissingen.

YouTube video

Nairobi

Alba Flores vertolkt de rol van Nairobi. Ze is zorgzaam voor de groep en houdt het hoofd koel in moeilijke situaties. Nairobi heeft de verantwoordelijkheid over de kwaliteit van het geld drukken.

YouTube video

Rio

Rio is naïef, speels en erg onschuldig vergelijken met de rest. Hij is een deskundige hacker. Rio en Tokyo krijgen gevoelens voor elkaar, terwijl de regel was: geen relaties.

YouTube video

Denver

Denver zit samen met zijn vader Moscú in de bende. Je herkent hem snel door zijn opvallende lach. Hij kan erg koppig zijn, maar tijdens de overval zie je ook zijn zachte kant. Denver wordt gespeeld door Jaime Lorente.

YouTube video

Moscú

De vader van Denver probeert zijn zoon zoveel mogelijk te beschermen in de wereld van criminaliteit. Hij wil het beste voor Denver. Paco Tous speelt de rol van Moscú.

YouTube video

Helsinki

Helsinki is erg vriendelijk en heeft een groot hart. Tijdens de overval volgt hij bevelen op en houdt hij toezicht over de gijzelaars. Helsinki wordt gespeeld door Darko Peric.

YouTube video

Oslo

Roberto Garcia kruipt in de huid van het karakter Oslo. Oslo is de tweelingbroer van Helsinki. Hij is de stilste van de groep, maar wel gehoorzaam.

YouTube video

Raquel Murillo

Raquel werkt als inspecteur bij de Spaanse politie. Ze krijgt de leiding van het onderzoek op de overval in de Koninklijke Munt. Deze rol wordt vertolkt door Itziar Ituño.

YouTube video

Check ook eens -> Goede films van Brad Pitt
Check deze ook -> Komedie films

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Van de Noordkaap tot aan Helsinki en van Lapland tot aan Oslo

2 Mins read
Tijdens een caravan vakantie in Scandinavië kun je het allemaal zien. Scandinavië is het noordelijkste deel van Europa en bestaat uit de…