The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Dit is de meest makkelijke manier om snel vet te verliezen

1 Mins read

Iedereen zoekt een easy way out. Lekker blijven vreten en weinig bewegen is helaas niet een optie als je af wil vallen of op gewicht wil blijven. Je zult er toch iets voor moeten doen, maar weinig willen het zware werk verzetten. Gelukkig heb ik een gouden tip gevonden waarmee je zéér makkelijk vet kan verliezen!

Het is prettig om te doen, het betreft een low impact workout, het is niet blessuregevoelig en je kan het elke dag doen. Het verbrand ontzettend veel calorieën terwijl je er niet eens van hoeft te zweten. Afvallen zonder te hoeven zweten? Ja.

Wandelen. Dit is de ‘magische’ tip die ervoor zorgt dat de kilo’s eraf vliegen zonder naar de gym te hoeven, zonder blessures te hoeven ervaren en waarbij je jezelf niet in het zweet hoeft te werken. Het is tevens heerlijk om je drukbezette gedachten te legen tijdens een mooie wandeling in het bos of in het park. Een wandeling van een uur met je hond, je vriendin/vrouw, een familielid of kameraad of gewoon helemaal alleen, heerlijk!

Ik geef het woord door aan Jeremy Ethier die deze gouden tip wetenschappelijk onderbouwt.

Lees ook: Mijn eigen workoutschema (met 5×5 oefeningen) voor de komende 5 weken
Related posts
Drinks & Food #MNLK

5 tips om snel van je buikje af te komen

2 Mins read
Je bent al een tijdje goed bezig. Je sport een paar keer in de week en je let op je voeding. Langzamerhand…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe val je af en bouw je spiermassa op?

2 Mins read
Een groot deel van de bevolking is te zwaar en lijdt aan obesitas. Dit wordt voor het overgrote deel veroorzaakt door verkeerd…
Sport & Lifestyle #MNLK

Dit zijn de meest populaire sporten onder mannen

1 Mins read
Bij de combinatie mannen en sport wordt vaak als eerste aan voetbal gedacht. Inderdaad is voetbal onder het mannelijke segment van de…