The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Dit is het dieet en het solide workoutschema van Dan Bilzerian

1 Mins read

De reden dat Dan Bilzerian dagelijks omringt wordt door harem van mooie vrouwen is niet alleen vanwege zijn vele miljoenen, de pokerspelende playboy is namelijk een afgetrainde halfgod!

Bekijk op DailyBase.nl alle video’s en foto’s over Dan Bilzerian’s extravangante lifestyle!

Dan deelde via zijn Instagram een screenshot van wat hij antwoordde tegen een fan die hem vroeg wat hij doet qua workouts en supplementen. De workouts heb ik hieronder verder uitgewerkt, maar wat hij precies allemaal neemt qua supplementen is mij een raadsel. Iemand met meer verstand van supplementen die dit kan vertalen?


Dan Bilzerian’s solide workoutschema

Het workoutschema is als volgt; 3 dagen trainen en vervolgens 1 dag rust. Hij varieert zijn workouts door elke dag een andere spiergroep te pakken. En hij pakt extra 45-50 minuten cardio om de dag.

Dag 1: Borst en rug

Dag 2: Benen

Dag 3: Armen, schouders en kuiten

De eerste set traint hij zwaar (7-12 reps), de volgende drie sets iets lichter in gewicht (10-15 reps). 4 sets totaal dus.

Dan Bilzerian’s dieet

Géén suiker, géén zuivel, géén verwerkt voedsel. Hij eet strikt alleen koolhydraten met een lage glycemische index. Om de drie uur neemt hij 25 gram eiwitten.


Spetter Hannah Palmer is de nieuwste aanwinst van playboy Dan Bilzerian
Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Zo word jij helemaal fit voor de vakantie en tips om het vol te houden

3 Mins read
De zomer is inmiddels al begonnen een we hebben al kunnen genieten van prachtige zonnige dagen met aangename temperaturen. Vaak is dit…
Sport & Lifestyle #MNLK

De beste tips voor het kopen van een fitnessbank

2 Mins read
Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van thuis sporten. Een workout at home garandeert rust en privacy en bespaart je de reistijd…
Sport & Lifestyle #MNLK

Tips om goed te presteren tijdens je bodybuilding training

2 Mins read
Veel mensen die aan bodybuilding training doen zijn op zoek naar de toename van spierhypertrofie. Het kan echter een tijdje duren om…