The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Dit is het duurste landgoed van Nederland (!)

1 Mins read

Droom je van een modern huis met een nette tuin? Landgoed De Wielewaal overtreft het allemaal. Het is tevens het duurste landgoed van Nederland. Wat is er te zien en hoe duur is het? Laten we even een kijkje nemen.

Het duurste landgoed van Nederland is De Wielewaal

De Wielewaal bevindt zich in Eindhoven (Noord-Brabant) en heeft een oppervlakte van 1.424.462 m2 en een tuin van circa 142 hectare. Van 1934 tot 2005 heeft Frits Phillips hier gewoond. Er is niet één huis, maar wel liefst 5 huizen op het landgoed. In totaal zijn er 8 badkamers en 40 kamers aanwezig. Genoeg ruimte voor diverse gelegenheden.

Dat is nog lang niet alles! Er is zelfs een tennisbaan, zwembad, wijnkelder, beeldentuin en fitnesskamer. Bovendien heb je vele paden op het terrein om uren rond te dwalen in je eigen “tuin”, te voet of met een paard. Helaas kun je het landgoed niet bezoeken. Het is alleen toegankelijk voor de bewoners en gasten.

Verbouwing van Landgoed De Wielewaal

Nadat Frits Phillips was overleden heeft Marc Brouwer het landgoed overgenomen. Er is een grote verbouwing geweest. Er is gesloopt, heropgebouwd en vergroot. Landgoed De Wielewaal heeft zeker een mooie metamorfose ondergaan met als doel dat de karakteristieke eigenschappen bewaard blijven. Wie wil hier nou niet wonen?

De prijs van het landgoed

De vraagprijs van Landgoed De Wielewaal is op aanvraag. Maar wat er wordt gezegd is dat de prijs meer dan €50.000.000,- is (Check: PureLuxe.nl). Tot nu toe is er nog geen nieuwe eigenaar voor het landgoed. Tot die tijd kunnen we genieten van de foto’s. Een landgoed om U tegen te zeggen.

Landgoed De Wielewaal

Foto: Honders/Alting makelaars

Zwembad Landgoed De Wielewaal

Foto: Honders/Alting makelaars

Tuin Landgoed De Wielewaal

Foto: Honders/Alting makelaars

Landgoed De Wielewaal op de kaart:

Bekijk de website: Landgoeddewielewaal.com

Lees ook: Bijzondere badkamers
En deze: Dit zijn de duurste restaurants ter wereld

Feedback voor de redactie -> info@mnlk.nl