The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Dit is waarom campers zo duur zijn

1 Mins read

Veel mensen dromen ervan om een camper te hebben. De camper wordt steeds populairder om mee om vakantie te gaan. Wanneer je camper op Google intypt zal je zien dat één van de eerste zoekopdrachten de volgende vraag oplevert: Waarom is een camper zo duur? De prijs van een camper gooit helaas vele dromen in diggelen. Je zag jezelf al heel Europa doorreizen in je eigen camper, totdat je de prijs zag. Weg dromen, terwijl de hoge prijs eigenlijk heel logisch is!

Wat kost een camper?

Om het antwoord te kunnen geven op de vraag waarom campers zo duur zijn, moeten we eerst kijken wat ze dan gemiddels kosten. Natuurlijk kun je met een beetje goed zoeken al een camper vinden die tussen de €5000 en €10.000 kost. Maar deze campers zullen niet in geweldige staat zijn. Campers voor de monteurs en klussers onder ons. Een goede, betrouwbare camper kost je al snel €25.000. Daarmee heb je camper die klaar is om mee op reis te gaan.

Natuurlijk bestaan er nog veel duurdere campers, deze zijn nieuw of hebben minder kilometers op de teller, zijn groot en/of bieden enorme luxe. Een nieuwe topmodel camper kost al snel €100.000.

Waarom is een camper zo duur?

Misschien kun je jezelf ook afvragen waarom een auto zo duur is, en een huis? Met een camper krijg je namelijk een combinatie van de twee. Wanneer je bijvoorbeeld een camper koopt van €50.000 dan krijg je een camper waarin een hele goede sterke motor zit. Een motor die is ontworpen om het gewicht van de camper te dragen, maar toch prestaties en betrouwbaarheid levert.

Buiten dat krijg je een keuken, een badkamer, een slaapkamer. Bovendien is er een loungeruimte, misschien compleet met entertainmentapparatuur (en vergeet niet alle apparaten in de keuken).

Je krijgt een product die enorm goed is afgewerkt. Je koopt niet alleen een vervoermiddel, het is je verblijfplaats voor lange dagen. Het moet er goed uit zien en duurzaam zijn. Voor de bestuurder zitten er allerlei hulpmiddelen in, zoals parkeercamera’s, cruise-control en navigatie.

Maak kennis met de volgende camper van 2.8 miljoen dollar:

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Een camper huren om een mooie reis te maken door Amerika of Australië?

2 Mins read
Ben je van plan om een grote reis te maken door Amerika of Australië? Dan is het huren van een camper iets…