The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Dit is waarom GTA V nog altijd enorm populair is

1 Mins read

GTA V verscheen voor het eerst in 2013 en is dus alweer een behoorlijke tijd op de markt. Toch is het spel absoluut nog niet over de datum en nog altijd enorm populair. Volgend jaar komt er zelfs een uitgebreidere en verbeterde versie van het spel, speciaal voor de PlayStation 5. Rockstar Games, de ontwikkelaar van GTA, zegt dat er meer next-gen consoles volgen. Hoewel de Xbox Series X niet wordt genoemd is het de verwachting dat ook hiervoor een verbeterde versie verschijnt. Maar waarom is het spel nou nog altijd zo populair? Dat lees je hier!

Grand Theft Auto V

In GTA V keren we terug naar het bekende Los Santos, de uitgestrekte metropool vol zon en bijzondere mensen. De stad is gebaseerd op LA en dit is ook duidelijk te herkennen. In GTA V is het een onrustige stad die worstelt om het hoofd boven water te houden. In deze onrust riskeren drie compleet verschillende criminelen vrijwel alles, op zoek naar een leven zonder geldzorgen. Het mooie is dat je in de huid kan kruipen van alle drie de personages.

Je kunt onmiddellijk wisselen van persoon als jij daar zin in hebt. Dit kan zelfs tijdens een missie waaraan alle drie de personen deelnemen. Met een oneindig aantal missies en de vele verhaallijnen kun je behoorlijk lang voorruit, en dan hebben we het bekende rondklooien in het spel nog niet eens meegenomen.

De game werd ongekend goed beoordeeld

GTA V zorgde in 2013 voor een behoorlijke hype en volgens velen was dat niet onterecht. De game wordt beoordeeld als veel en groot, maar wel in de positieve zin van deze woorden. In veertig tot vijftig uur kun je weliswaar de verhaallijn uit spelen en deelnemen aan een groot aantal missies en opdrachten, dan nog heb je niet alle delen van het spel gezien of alle personen ontmoet. GTA V kostte dan ook maar liefst 265 miljoen dollar om te maken.

Dat heeft een super grote hoeveelheid aan content opgeleverd met vele missies, activiteiten, dialogen en scènes. En straks is het spel dus nog verbeterd ook. Hoewel GTA 6 er gaat komen (wanneer is nog niet bekend) en het spel dus al 7 jaar oud is, is het nog altijd een heerlijke game om te spelen.

Check ook eens deze video:

Leestip -> Wat kunnen we verwachten van FIFA 21?