The Online Lifestyle Magazine For Him

Cars & Tech #MNLK

Dit is wat het kost om een Lamborghini te huren

1 Mins read

Altijd al eens in een Lamborghini willen rijden? Het is mogelijk om in deze sportieve Italiaanse auto te rijden! Je kunt een Lamborghini namelijk huren voor 1 of meerdere dagen. Zo maak jij met deze exclusieve auto op een trouwfeest of een andere bijzondere gelegenheid gegarandeerd indruk!

Het rijden met een Lamborghini is een hele unieke ervaring

Het rijden in een Lamborghini is een unieke ervaring en voelt heel anders dan de standaard auto. Een Lamborghini bereikt in een korte tijd een hoge snelheid. Verder maakt deze sportieve wagen een heerlijk geluid zodra je de motor start. Hiermee trek je meteen indruk van de omgeving! Verder zit er een goede soundsystem in waardoor je met een lekker beat over straat kan scheuren.

Wat zijn de kosten en bij wie kan je terecht?

Er zijn verschillende mogelijkheden betreffende een Lamborghini huren. Zo kan je de auto voor een uur huren, een dag of 24 uur. Hier zitten natuurlijk wel verschillende prijzen aan vast. Hieronder staan een aantal aanbieders. Er zijn nog veel meer aanbieders te vinden met verschillende prijzen.

  • Drive the passion – Hier kan je een Lamborghini huren van 9 tot 7 uur voor €795,-. Voor 24 uur betaal je €2000,-.
  • Buena vida supercar verhuur – Hier betaal je €600,- voor een uur en €1750,- voor een dag van 10 uur tot 6 uur ’s avonds.
  • Zeker supercar verhuur – Voor een uur ben je €100,- kwijt, voor een halve dag €550,- en voor een hele dag €800,-.

Hiernaast dien je meestal nog een verzekering af te sluiten van €100,-. Vaak moet je hiernaast een borgsom betalen van €2000,- tot €3000,- euro, deze krijg je natuurlijk weer terug als je de auto netjes inlevert. Veel aanbieders geven de eerste 100 tot 150 kilometer gratis en daarna dien je een bedrag van ongeveer 2 euro per kilometer te betalen. Al met al ben je dus flink wat geld kwijt om een Lamborghini te huren, maar is dit zeker de moeite waard!

Ga voor actuele prijzen altijd naar de aanbieder.

Feedback: info@mnlk.nl

Check ook eens deze video’s:

Leestip -> De prijs van de Lamborghini Huracán PerformanteDeze Mansory Lamborghini Urus Venatus – wat een machine!

Related posts
Cars & Tech #MNLK

De prijs van de Lamborghini Huracán Performante

1 Mins read
De Lamborghini Huracán Performante is niet zomaar een auto. Net zoals zijn voorgangers, is deze Lamborghini pure kunst, maar dan wel met…
Cars & Tech #MNLK

Dit is de duurste Lamborghini ter wereld

2 Mins read
Met zijn 750 pk, 355 km/u en een spectaculaire carboncarrosserie is de pijlsnelle Lamborghini Veneno de duurste Lamborghini ter wereld. Hij kost…
More #MNLK

Kosso beloont zichzelf met een Lamborghini van €265.000

1 Mins read
Gefeliciteerd Kosso! Vandaag heeft Kosso een filmpje op zijn Youtube kanaal geplaatst (Kastnation). Hij laat zien dat hij een Lamborghini gekocht heeft…