The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Dit is wat Merijn exact per dag eet om gouddroog te worden

1 Mins read

Fitness-Youtuber en influencer Merijn heeft het lijf van een Grieks standbeeld. Als expert op het gebied van spieren kweken, afvallen en workouts weet hij als geen ander hoe het spelletje werkt. Dit is wat hij op een dag eet om af te vallen.

Om zelf ook mijn voeding onder controle te krijgen (en aan het werk te zetten voor een gezonder en sterker lijf), kijk ik graag naar afgetrainde gozers die het spelletje al eens hebben gespeeld. Deze gouddroge gozers weten exact wat je kan en moet eten om die overtollige kilo’s kwijt te raken en eruit te zien als een adonis.

Na een bulkfase ging Merijn de cutfase in, wat inhoudt dat hij zo’n 10 kilo aan vet aan het verliezen is. Om dat te bereiken traint hij flink door, terwijl hij steeds minder calorieën per dag eet. Klinkt dramatisch, maar Merijn eet alsnog 2500 calorieën per dag en de maaltijden zijn best smakelijk!

Check ook: TDEE: een belangrijke term om te bepalen hoeveel je per dag kunt eten

Related posts
Drinks & Food #MNLK

5 tips om snel van je buikje af te komen

2 Mins read
Je bent al een tijdje goed bezig. Je sport een paar keer in de week en je let op je voeding. Langzamerhand…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe val je af en bouw je spiermassa op?

2 Mins read
Een groot deel van de bevolking is te zwaar en lijdt aan obesitas. Dit wordt voor het overgrote deel veroorzaakt door verkeerd…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe houd ik afvallen vol?

1 Mins read
Elk pondje gaat door het mondje is dé denigrerende dooddoener voor iedereen die wil afvallen. Niet iedereen met overgewicht eet teveel maar…