The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Dit is wat taaie eindbaas Jocko Willink doet als hij zich ‘burnt out’ voelt?

1 Mins read

In de eerste twee weken van januari ging ik ook te hard van stapel. Mijn nieuwe doelen, het omgooien van mijn dieet, de dagelijkse sleur, het slechte weer en een tekort aan zonlicht zorgde ervoor dat ik me ietwat gestressed voelde. Op zulke momenten trek ik hard aan de rem!

Zodra ik was druk op mijn borst voel en het gevoel krijg dat het allemaal teveel wordt, gooi ik acuut mijn dag overhoop en plan ik rust in. Meestal ga ik dan een dag hardcore niets doen, zoals een beetje series kijken, wat gamen en een relaxte wandeling naar de supermarkt.

Navy Seal, ondernemer, coach en allround eindbaas Jocko Willink is echter een taaier individu dan ik dat ben. Hij laat zich namelijk niet zo snel kennen. Maar ook Jocko heeft een limiet!

Lees ook: Jocko Willink heeft het antwoord voor als het leven niet verloopt zoals je wenst
Related posts
More #MNLK

Nog een paar tips om misschien nog wat beter te kunnen slapen

2 Mins read
Slapen… We doen het allemaal. De een wat meer dan de ander. De een heeft er meer moeite mee en ligt halve…
Mind & Soul #MNLK

De symptomen van een burn-out

1 Mins read
Soms kan het leven ineens zwaarder aanvoelen; je hebt problemen op je werk, er is iets vervelends gebeurt of je krijgt niet…
Mind & Soul #MNLK

Oefeningen om stress ter verminderen

1 Mins read
Heb je last van stress? Dit is een teken van je lichaam dat je even een stapje terug moet doen. De volgende…