The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLKSoul #MNLK

Dit jaar niet op vakantie? Met een boot van Klop Watersport hoef je hier absoluut niet van te balen

2 Mins read

Je hebt je het hele jaar uit de naad gewerkt en bent toe aan ontspanning. Dat je niet op vakantie kunt dit jaar, betekent niet dat je niet kan relaxen.

KlopWatersport.nl biedt dé oplossing: investeer in een boot en je vrije zomerse dagen zijn nooit meer hetzelfde.

Je krabt je waarschijnlijk nu achter je oren en vraag je je af waarom je dit in godsnaam niet zelf hebt kunnen verzinnen.

Bij een goede baan, hoort een goede hobby

Om maar met de deur in huis te vallen: bij een goede baan hoort een goede hobby. En wat nou als jouw hobby varen zou zijn? Heerlijk cruisen door Monaco, eilandjes hoppen bij Ibiza of racen over onze Noordzee. Het gevoel wat je ervaart als je door het water knalt, is onbeschrijfelijk. Een boot is altijd fijn, maar al helemaal in coronatijden. Al je vrienden zullen jaloers zijn. Je kunt met je boot alle actie opzoeken, maar ook heerlijk gaan gaan dobberen. Dat is top, want je bent in elke situatie gered. Als je uit wil rusten, kan dat. Maar als je volle toeren over de oceaan wil varen, kan dat ook. En geef toe – hoe classy is het als je als succesvolle zakenman een boot hebt? Dan scoor je zeker wat punten extra.

Al je wensen en behoeften gaan in vervulling met een boot

Als je dan toch hebt besloten om te investeren in een boot, is het belangrijk om te bedenken wat je met je boot wil. Wil je rustig toeren met familie en vrienden of juist loeihard scheuren? Wil je boot waar je met 2 personen op kunt of zit je meer te denken aan het grotere geschut? Wil je er op slapen of ben je helemaal content met een bankje? Er zijn honderden opties en combinaties. Laat je daarom goed informeren over de functionaliteiten van een boot die je op het oog hebt, zodat je boot 100% al je wensen en behoeften vervult.

Voor goed advies moet je bij Klop Watersport zijn

Als je een lijstje hebt gemaakt met alle punten waar jouw droomboot aan moet voldoen, moet je op zoek gaan naar een dealer. Goed nieuws: wij  hebben verschillende aanbieders met elkaar vergeleken. Wie het beste uit de bus kwam? Klop Watersport! Door zijn 50 jaar lange ervaring kun je bij Klop Watersport rekenen op zeer deskundig advies. Maar dat is niet alles. Klop Watersport heeft een naam hoog te houden als het gaat om een grote presentatie en voorraad van topmodellen speedboten, sloepen, sportcruisers, buitenboordmotoren. Dat jouw droomboot hiertussen staat, kunnen wij daarom garanderen. Meer dan 100 modellen boten staan ruim voor je tentoongesteld in hun geweldige showroom van ruim 5000 m2.

Wij zijn in ieder geval aangemeerd in Ibiza… 😉 See you there!

Related posts
More #MNLK

Tips om je jacht te verkopen

2 Mins read
Als je je boot gaat verkopen, dan ben je absoluut niet de enige met dit idee. Dagelijks worden er ontzettend veel jachten,…
More #MNLK

Voorkom beschadigingen aan je boot met een goede fender

1 Mins read
Wat is er chiller dan op een mooie zomerdag lekker een eindje te gaan varen op een boot? Verzamel een paar vrienden,…
Business & Luxury #MNLKJets & Yachts #MNLK

3 fantastische sloepen om deze zomer mee te shinen!

1 Mins read
Zie je jezelf deze zomer ook al dobberen op het water? Maar, een jacht ligt niet meteen binnen de mogelijkheden? Waarom niet…