Gaming #MNLK

Dit zijn 7 van de meest populaire games

1 Mins read

In onze hedendaagse maatschappij zijn spannende en uitdagende games niet meer weg te denken. Iedereen speelt ze: kinderen, pubers, mannen, vrouwen, bejaarden. En dat is niet voor niets, want gamen is gewoon altijd gaaf om te doen. Welke pc games zijn op dit moment populair in Nederland? 

De meest populaire games

1. Apex Legends

Apex Legends is een Battle Royale game die meteen na de lancering al razend populair was. Binnen no time waren er maar liefst 25 miljoen downloads. Gaaf is dat je personages als Wraith in dit spel kunt teleporteren. Verder zijn de graphics van Apex Legends bijzonder mooi.

YouTube video

2. Super Mario Kart

Op nummer 2 qua games kan met een gerust Super Mario Kart gezet worden. Dit spel, waarbij je heerlijk tegen anderen kunt racen door bijzondere landschappen, is gewoon super verslavend!

YouTube video

3. PUBG

Het spel Player Unknown BattleGrounds (PUGB) is een gaaf schietspel dat beschikbaar is voor mobiele devices en de XBox. In PUGB moet je zien te overleven op een eiland, door de juiste spullen te verzamelen en tegenstanders uit te schakelen.

YouTube video

4. GTA

Onverminderd geliefd onder gamers die van actie en spanning houden, is GTA, ofwel Grand Theft Auto. Dit is een energiek actiespel, waarbij je als autobestuurder helemaal de baas bent op de weg en in de stad. Maar pas wel op voor de politie, want als je je misdraagt zet die de achtervolging in!

YouTube video

5. FIFA 2020

Voetbalgames doen het, zeker onder mannen, altijd goed. De nieuwe FIFA 2020 is beter dan ooit. Waan je even Lionel Messi, bezorg Neymar met Paris Saint-Germain de Champions League of kruip een tijdje in de huid van Robert Lewadowski.

YouTube video

6. Counter-Strike Global Offensive

Het spel Counter-Strike Global Offensive is een klassieker onder de liefhebbers van schietspellen en mag in een toplijstje dus niet ontbreken. Bij dezen!

YouTube video

7. Fortnite

Het avonturenspel Fortnite, waarbij je in een kleien wereld moet zien te overleven met jouw team, blijft een geliefd spel. De game is een tijdje minder populair geweest, maar is weer helemaal terug!

YouTube video

Leestip -> Last van storing in Call of Duty Warzone?Fortnite en het nieuwe hoofdstuk; Fortnite Chapter 2, season 1