The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Dit zijn de 5 rijkste artiesten ter wereld

1 Mins read

De muziekindustrie is enorm verzadigd. Het is moeilijk voor te stellen hoeveel bands en zangers er in de wereld zijn. Het is bekend dat hiphopmuzikanten openlijk praten over hun uitgebreide rijkdom, wat aantoont dat er vrij veel geld ronddrijft in de artiestenwereld. Daarom wil iedere bijna iedere artiest ‘the next best thing’ worden. Maar natuurlijk is dat niet voor iedere artiest weggelegd. Er zijn maar enkele sterren die miljoenen verdienen aan hun optredens en verkoop van muziek. Welke van ’s werelds beroemdheden vormen deze lijst met de rijkste artiesten ter wereld?

De rijkste artiesten ter wereld

1. Paul McCartney – $1,2 miljard

Paul McCartney staat bovenaan deze lijst als de rijkste zanger ter wereld. Waarschijnlijk het bekendste lid van The Beatles. De roem en rijkdom die The Beatles hebben gebracht, volgen hem nog steeds.

Hij is nu een solo-artiest en ontvangt nog steeds royalty’s voor alle nummers van The Beatles en hij is nog steeds aan het toeren, wat zijn enorme verdiensten nog steeds vergroot.

2. Andrew Llyod Webber – $1.2 miljard

Andrew Llyod Webber staat bekend om The Phantom of the Opera. De componist is een van de drie miljardair-muzikanten ter wereld. Hij komt uit Groot-Brittanië maar zijn grootste succes draait in New York’s Broadway. Daar is The Phantom of the Opera de langstlopende Broadway-show ooit.

3. Jay-Z – $1 miljard

Behalve dat hij een wereldwijd geprezen rapper is, staat Jay Z ook bekend om zijn zakelijke wijsheid. Met zijn nettowaarde van $ 1 miljard maakt hij deel uit van een heel klein handjevol entertainers die miljardair is geworden. Hij is de eerste hiphopartiest die dat bereikt heeft.

4. P Diddy – $855 miljoen

Rapper, acteur, producer en modeontwerper P Diddy Combs is de ultieme vertegenwoordiger van rijkdom. Privéjets, dure auto’s en weelderige vakanties, zijn levensstijl is wat velen bewonderen en verwachten van een van de rijkste muzikanten van dit moment.

5. Madonna – $850 miljoen

De eerste vrouw op de lijst komen we tegen op de 5de plaats. Met $850 miljoen is dat niets om je voor te schamen hoor Madonna. De Queen of pop verdient al sinds de jaren 80 een leuk stabiel salaris.

Feedback voor de redactie: info@mnlk.nl

Lees ook: De rijkste landen  – De rijkste boksers

Related posts
More #MNLK

Dit zijn de duurste videoclips aller tijden

3 Mins read
Niet zo lang geleden schreven we al over de duurste Netflix serie ooit gemaakt, en daaruit bleek dat één aflevering van die…