The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Dit zijn de 7 best bekeken podcasts van London Real

3 Mins read

De slogan van de London Real Podcast is ‘People Worth Watching’, en dat vat perfect samen wat je kunt verwachten van deze professionele podcast. Gastheer Brian Rose, de fanatiekeling die zijn leven als welvarende bankier heeft opgezegd om zichzelf te richten op zijn podcast en het worden van een beter man, nodigt de meest interessante mensen uit in zijn studio, waaronder astrofysicus Neil DeGrasse Tyson, Mr. Olympia Dorian Yates en bullebak motivator Dan Pena!

De gastenlijst die Brian ondertussen heeft verzameld is buitengewoon imposant te noemen. Naast de onderstaande 7 best bekeken podcasts, had hij ook helden op bezoek zoals Elliot HulseGary V, Dan Carlin, Simon Sinek, Robert Kiyosaki en Jocko Willink.

Tegenwoordig heeft Brian er een heuse academy bij. Hij leidt andere mensen op om meer uit hun leven te halen, op zowel zakelijk als persoonlijk gebied. Mocht je er oren naar hebben, check dan zeker even London Real Academy > >


Waarom ik podcasts prefereer

Zoals jullie ondertussen wel gemerkt zullen hebben, ben ik verzot op een goede podcast. Zo’n langdurig gesprek tussen twee of meer briljante koppen die zonder onderbrekingen de diepte ingaan is eigenlijk uniek in het medialandschap. Tegenwoordig moet je – mede dankzij je korte aandachtsboog – het vooral hebben van snackable content. Een podcast is echter het omgekeerde. Je gaat echt zitten voor zo’n gesprek, alsof je er zelf naast zit. Je fungeert echter als een luisterend oor. En je zult veel wijze lessen oppikken als je goed luistert.


Lees ook: De meest interessante podcast van Nederland; Eindbazen

En ook: Dit zijn de 7 best bekeken podcasts van de Joe Rogan Experience


Laten we bekijken welke 7 podcasts van London Real het best bekeken waren.

7.  Dan Pena – Your First 100 Million

Hufter, klootzak, botte zak, bullebak. Dan Pena is het allemaal, maar hij bedoeld het juist goed. Deze steenrijke schreeuwlelijk wil je namelijk een schop in je reet geven. Die heb je namelijk nodig om vooruit te komen, om succes te boeken, om een beter man te worden, om doelen af te vinken. Dan is onvergefelijk. En terecht!

6. Graham Hancock – Magicians Of The Gods

Auteur Graham Hancock is een fascinerende man die zich heeft gespecialiseerd in het onderzoeken van oude beschavingen. Hij denkt er namelijk nogal anders over dan wat de geschiedenisboeken zeggen.

5. Ido Portal – A Moving Conversation

Ido Portal is een afgetrainde eindbaas die zijn lijf als geen ander beheerst. Hij is een expert op gebied van ‘movement’. Het menselijk lichaam perfectioneren op gebied van beweging is zijn bread and butter. Hij hielp ook MMA-kampioen Conor McGregor in zijn voorbereidingen.

4. Dorian Yates – Into The Shadow

Dorian Yates was de grote kampioen bodybuilding van de jaren 90, hij won Mr. Olympia maar liefst 6 keer (!). Naast imposante spieren heeft Dorian een ijzersterke mindset die hem zowel groei in zijn fysiek als in zijn persoonlijke ontwikkeling hebben gebracht.

3. Dorian Yates – Return Of The Shadow

Dorian kwam enkele jaren op verzoek van als zijn fans terug bij London Real. Er is veel met hem gebeurt sindsdien!

2. Priyanka Chopra – Confidence

De grote Bollywood superster en voormalig Miss World is te gast bij London Real. Ze hebben het onder andere over haar carrière, wat haar zelfvertrouwen brengt en hoe ze denkt over diverse gevoelige onderwerpen.

1. DMT – Dimethyltryptamine – Before & After

Brian test DMT, het meest intense psychedelische middel wat er maar bestaat (het is tevens het werkzame middel voor ayahuasca). De trip duurt slechts 10 minuten en schiet je af als een kanon. In slechts enkele minuten reis je door de kosmos en terug. Brian vertelt zowaar gechoqueerd van wat hij gezien heeft over zijn beleving met DMT.

Related posts
Business & Luxury #MNLK

Internetguru Tonny Loorbach op bezoek bij de Eindbazen podcast

1 Mins read
Tonny Loorbach is online marketing specialist, auteur, spreker, coach, investeerder en ondernemer uit Amsterdam.  Deze 33-jarige bezige bij was afgelopen weekend te…
Sport & Lifestyle #MNLK

Eindbaas Joe Rogan deelt zijn beste tips and tricks voor goede 'Quarantaine Workouts'

1 Mins read
Het is moeilijk te geloven als je zijn lichaam ziet, maar Joe Rogan is alweer 52 jaar oud. Hij is dan ook…
Business & Luxury #MNLK

Dit zijn de 7 beste podcasts voor ondernemers!

2 Mins read
Je ziet podcasts tegenwoordig overal opduiken. Ze gaan over sport, gaming, het laatste nieuws, maar ook over ondernemen. Wij hebben voor jou…