The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Dit zijn de 7 best bekeken video’s van Drugslab

2 Mins read

Om mensen bewust te maken van wat drugs voor men kan betekenen en hoe ze het veilig kunnen toepassen zodat ze profiteren van de positieve leerzame aspecten, hebben de mensen van BNN het Youtube-kanaal Drugslab opgericht. Dit zijn de 7 best bekeken video’s van Drugslab, waarvan de #1 maar liefst 1.8 miljoen keer is bekeken.


De opgewekte presentatoren Rens, Nellie en Bastiaan vertellen vol passie over wat de verschillende drugssoorten voor je kunnen betekenen. En vervolgens nemen ze het zelf om aan de wereld te laten zien wat er dan gebeurt. Het zijn nagenoeg alleen maar positieve ervaringen, vooral als het gaat om psychedelische middelen (LSD, XTC, magische truffels, DMT, ayahuasca etc.). Je kunt namelijk, zoals ik zelf ook uitgebreid heb ervaren, een beter mens worden door deze letterlijk geestverruimende middelen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het nemen van de positievere drugsoorten, luister dan goed naar hun advies of vraag mij graag via marcus@mnlk.nl voor tips en tricks.


Lees ook onze andere top 7 best bekeken van;

► Dit zijn de 7 best bekeken podcasts van London Real
► Dit zijn de 7 best bekeken video’s van Refusing to Settle
► Dit zijn de 7 best bekeken video’s van TED
► Dit zijn de 7 best bekeken podcasts van de Joe Rogan Experience


7. Nellie tript op 2C-B | Drugslab

Deze week probeert Nellie Benner het tripmiddel 2C-B, om te laten zien wat voor effect deze drug heeft op het menselijk lichaam. De werkzame stof in 2C-B is 4-broom-2,5-dimethoxyfenethylamine. De trip van 2C-B wordt een mentale reis genoemd.


6. Rens gaat knetterhard na het nemen van MDA | Drugslab

Rens Polman gebruikt deze aflevering MDA (3,4-methyleendioxyamfetamine). Na het innemen gaat Rens zichtbaar hard op de MDA.


5. Nellie danst op MDMA kristallen | Drugslab

In deze video neemt Nellie Benner MDMA kristallen om te ervaren wat het effect is op haar lichaam. MDMA is een psychoactieve drug die vooral recreatief wordt gebruikt. De begeerde effecten ervan zijn een verhoogde empathie, euforie en verhoogde gewaarwording.


4. Nellie gaat door het licht op DMT | Drugslab

Deze aflevering rookt Nellie Benner DMT (N,N- Dimethyltryptamine). Na het roken belandt ze in verschillende werelden.


3. Bastiaan tript compleet op LSD (Acid) | Drugslab

Bastiaan Rosman probeert het tripmiddel LSD (lyserginezuur-diethylamide) en spaced ‘m dankzij deze kleine papertrip behoorlijk heftig.


2. Nellie viert witte kerst met cocaine | Drugslab

Deze aflevering snuift Nellie Benner het witte kristalchtige poeder: cocaïne. De werkzame stof is cocaïnehydrochloride en het is een stimulerend middel met een bittere smaak.


1. Rens probeert Ecstasy (XTC / MDMA) | Drugslab

In deze video probeert Rens Polman Ecstasy (XTC/MDMA) uit om te zien wat het effect is op zijn lichaam. XTC is een psychoactieve drug die vooral recreatief wordt gebruikt. De begeerde effecten ervan zijn een verhoogde empathie, euforie en verhoogde gewaarwording.

Related posts
Soul #MNLK

Onbekend met psychedelics? Bekijk graag deze openbarende video!

1 Mins read
Psychedelica, dat is toch drugs?! De mensen die er onbekend mee zijn associëren het helaas met de foute middelen van het spectrum….
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Peter den Harder (Petrus) probeert zijn onzekerheden te fixen met psychedelische middelen

1 Mins read
Youtuber Peter den Harder (Petrus) vond geen geluk en rust toen hij transformeerde tot een afgetraind onderbroekenmodel. Wat zou hem dan wel…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Een persoonlijke ode aan psychedelische drugs - #1: De Paraplu

4 Mins read
Om meer inzichten te vergaren, kennis op te doen over de wereld en een beter man te worden kun je boeken lezen,…