The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Dit zijn de duurste flessen vodka ter wereld

2 Mins read
More #MNLK

Dit zijn de duurste flessen vodka ter wereld

2 Mins read

Vodka is een van de populairste alcoholische dranken ter wereld. Veel mensen drinken het waarschijnlijk vanwege de vrij neutrale smaak, mix het met cola en je proeft niet heel veel alcohol. Er zit echter wel behoorlijk wat alcohol in, wat het een ideale drank maakt tijdens het uitgaan. Ook voor de mensen die op hun voeding letten is het een prima keuze, gemixt met een light variant of spa-rood bevat het weinig calorieën. De vodka die je dan drinkt is over het algemeen niet heel duur, tenzij je kiest voor bijvoorbeeld Grey Goose. Toch kan ook vodka wel degelijk heel duur zijn. Wij hebben daarom de duurste flessen vodka op een rijtje gezet.

Wodka of Vodka

Het blijft een vraag waarop velen het antwoord niet weten, is het nou Vodka of Wodka. Officieel is het Russisch en schrijf je het met een V, maar spreek je het uit met een W. Daarom is de internationale naam Wodka, maar het is dus officieel Vodka. Onderstaande Vodka’s zijn Premium Vodka, de meest zuivere vorm in zijn soort.

De duurste vodka flessen ter wereld

De prijs van vodka wordt in eerste instantie vooral bepaald door het productieproces. Sommige soorten vodka doorlopen unieke productieprocessen die veel geld kosten. Daarnaast speelt de fles mee, hoe duurder en luxer die is, hoe duurder de vodka uiteraard is. Er bestaan flessen met goud of diamanten om wodkaflessen te versieren. Dit kan de prijs nogal omhoog doen schieten. Wij hebben hieronder de duurste vodka merken voor jullie geselecteerd.

Kors Vodka

Dit merk heeft meerdere soorten vodka, waaronder Kors Vodka 24k voor meer dan 20.000 euro. Kors is met name populair onder royals, beroemdheden en miljardairs. Niet onlogisch natuurlijk, de gewone mens kan zich dit niet veroorloven.

Lordanov Vodka

Deze vodka komt uit Rusland en heeft een rijke geschiedenis. Hierop zitten 14.000 Swarovski kristallen.

Magnum Grey Goose Vodka

Grey Goose is een bekend merk en sowieso niet goedkoop, maar de speciale editie Magnum is nog duurder. Deze fles kost rond de 1000 euro en heeft speciale kostbare Chopard- sieraden op de fles.

Diva Vodka

Deze fles kost maar liefst een miljoen euro. Dat komt met name door het op diamant gebaseerde zuiverings wodka-productieproces. Ook de fles is natuurlijk mooi vormgegeven.

Russo – baltique Vodka

Deze fles is met een prijs van 1.350.000 euro heel duur. Maar dan krijg je wel een fles met diamant kunstwerk, samen met geel en witgoud.

Miljardair Vodka

Dit is veruit de duurste vodka ter wereld, met maar liefst 3.700.000 euro. Dit is dan ook echt een miljardairs vodka, anders kun je dit niet veroorloven. Je krijgt er wel heel veel diamanten bij, dus het is wel een goede investering.

Leestip -> Check hier de duurste flessen wijn & De duurste parfum ter wereld