The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Dit zijn de duurste oordopjes ter wereld

1 Mins read

In de gemiddelde elektronicazaak heb je vast en zeker al eens gezien dat de Apple’s Airpods aan de prijzige kant liggen. Voor de Apple AirPods Pro betaal je in 2020 rond de € 225,-, echter is dit slechts een fractie van het bedrag dat je neerlegt voor de duurste oordopjes ter wereld. Benieuwd geraakt? Wij vertellen je in deze blog wat je betaalt voor de duurste oordopjes ter wereld.

Maak kennis met de EAMT-1 oordopjes van het audiobedrijf oBravo uit Taiwan, de duurste oordopjes ter wereld

De meest dure oordopjes die er ter wereld zijn worden geproduceerd door het audiobedrijf oBravo, dat gevestigd is in Taiwan. De oordopjes gaan door het leven als EAMT-1. Goedkoop zijn ze niet, je betaalt hier maar liefst rond de € 41.000,- voor. De oordopjes zijn vandaag de dag alleen niet in Nederland te verkrijgen. Het dichtstbijzijnde verkooppunt waar je dit design in het echt kunt bekijken, is gevestigd in Londen. Bij Audio Sanctuary om precies te zijn.

In Engeland betaal je ongeveer 3699 pond voor de oordopjes. Echter zijn er nog duurdere oordopjes wereldwijd te vinden. Dit zijn echter gewoon goedkope oordopjes die versierd zijn met goud ($14.500) of met diamanten ($6.500).

De oordopjes zijn volledig handgemaakt

Het materiaal bepaalt voor een groot deel het prijskaartje van de EAMT-1 oordopjes. De oordopjes zijn namelijk gemaakt van keramiek en volledig met de hand geproduceerd. Het gewicht van het design is ongeveer 35 gram. Opvallend aan dit model is het gebruik van een 8mm Air Motion Transformer unit.

Hierdoor geniet je van zowel hoge tonen en door een 10mm Neodymium dynamic driver onderdeeltje kun je ook lage tonen horen. Deze unieke techniek kom je zelfs amper tegen in grote koptelefoons. Volgens de ontwerpers zijn deze oordopjes daarom compatibel met een een erg breed scala aan apparatuur, variërend van je smartphone tot de meest geavanceerde geluidsinstallaties.

Feedback voor de redactie -> redactie@mnlk.nl

Leestip -> Dit zijn de duurste oesters
Leestip -> Meest gestreamde artiesten