The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Dit zijn de gaafste kartbanen in Nederland volgens MNLK

2 Mins read

In Nederland zijn veel gave kartbanen te vinden. Maar natuurlijk rijd je niet vanuit Noord-Groningen naar Zuid-Limburg voor een lekker potje karten, of andersom. Dat is gewoon te ver. Daarom hebben we een top vijf van beste kartbanen opgesteld, met kartbanen waarvan er een of meer voor iedereen in Nederland vlot bereikbaar zijn. Waan je ook even een jonge Max Verstappen en rees binnenkort je familieleden, collega’s, vrienden of vriendinnen eruit op een van deze gave kartbanen!

Gave kartbanen in Nederland

1. Circuitpark Berghem (Nieuw Zevenbergen)

Voor mogelijk de gaafste, maar zeker de langste kartbaan van Nederland moet je een keer naar het Circuitpark Berghem in Nieuw Zevenbergen gaan, in de provincie Noord-Brabant. Het langste parcours op dit circuit is maar liefst 1,3 kilometer lang. Rijd je lieer kortere rondjes, dan is dat ook mogelijk vanaf 375 meter. Je kunt vooraf gewoon aangegeven welke rondelengte jouw/jullie voorkeur heeft!

2. Kardinge, Groningen

Woon je in de noordelijke helft van Nederland? Dan is kartbaan Kardinge in de stad Groningen de gaafste baan om op te racen. Kardinge is een indoorkartbaan, waar je snelle bochten, langezame boxhte, een rug en een tunnel hebt. Wil je na afloop van het gejakker nog even relaxed bowlen, lekker eten of een fris drankje doen? Het kan allemaal in Kardinge!

3. Kartfabrique, Utrecht

Kartfabrique in Utrecht geld als een van de langste indoorkartbanen die in Nederland bestaan. Het traject van deze indoorbaan is 950 meter lang. Een garantie dus voor optimaal raceplezier! Gezien de centrale ligging in Nederland is Kartfabrique voor iedere Nederlander goed bereikbaar. Een ideale plek om een vrijgezellenpartijtje, familiedag of uitje met vrienden te organiseren!

4. All in Echt, Limburg

Hard racen in Limburg is prima mogelijk bij All in Echt. Echt is een dorp even ten zuiden van Roermond. Hier vind je niet alleen een van de gaafste kartbanen van Nederland, maar kun je ook lekker paintballen, kinderfeestjes houden, barbecueën en ervaren wat de escape room Prison Island met je vriendschap of familiebanden doet!

5. Kartbaan Lelystad

In Lelystad, in Flevoland, bevindt zich de uitdagende Kartbaan Lelystad. Het baantraject bedraagt 750 meter en bestaat uit een parcours met veel spannende bochten. Ideaal om je stuurmanskunsten (of stuurvrouwkunsten) te verbeteren. Naast karten biedt de organisatie nog andere activiteiten aan, van leuke verjaardagspartijtjes tot unieke bedrijfsuitstapjes.

Leestip -> Plan de dikste bachelor party ooit met deze ideeën
Leestip -> Dit is hoeveel een Formule-1 band kost