The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Dit zijn de meest bekende TikTokkers

1 Mins read

TikTok is in korte tijd enorm populair geworden. Dit Chinese platform ontstond in 2017 na het samengaan met musical.ly. Je maakt een korte video, bewerkt deze en deelt ‘m op TikTok. Vooral onder jongeren is dit videoplatform heel populair. Je hebt vast wel een keer een TikTok challenge gedaan of kent stiekem toch een TikTok dansje. Wie zijn de meest bekende TikTokkers van dit moment?

De meest bekende TikTokkers met tientallen miljoenen volgers

Loren Gray is met meer dan veertig miljoen volgers ongekend populair op TikTok. Loren is net als veel TikTokkers begonnen op musical.ly. Inmiddels heeft ze een platencontract en genieten haar volgers dagelijks van haar zangkunsten. Zach King laat zien dat TikTok er niet alleen is voor de liefhebbers van zingen en dansen. Hij is een internet-illusionist en laat geweldige trucs zien.

De absolute topper op TikTok is de 16-jarige Charli D’Amelio met meer dan tachtig miljoen volgers. Het kan snel gaan als je bedenkt dat ze haar eerste dansfilmpje plaatste in 2019. Ook haar zus Dixie is een bekende TikTokker. ‘Renegade’ is één van de meest populaire dansjes op TikTok waarbij de versie van Charli het meest bekeken is.

Succesvol in Nederland en België

In vergelijking met de echte toppers zijn de bekende Nederlandse en Belgische TikTokkers maar kleintjes. Toch hebben zij ook een paar miljoen volgers. Markie.ly, oftewel Markie Lucas is daarvan de meest bekende. Hij woont inmiddels deels in de Verenigde Staten en in veel van zijn video’s playbackt hij. Jesse van Wieren plaatst sketches of video’s waarin hij iemand imiteert.

Céline Dept is de meest populaire TikTokker van België. Zij maakt veel sportieve filmpjes. De Belgische Stien Edlund is een gepassioneerde danser en dat zie je terug in de video’s die ze plaatst. Zie haar moves maar eens na te doen!

Feedback: info@mnlk.nl

Related posts
Cars & Tech #MNLK

3x populaire apps die iedereen kent

1 Mins read
Steeds meer mensen beschikken tegenwoordig over een smartphone. Een smartphone brengt diverse voordelen met zich mee, maar een van de grootste voordelen…
More #MNLK

Deze liedjes kent elke TikTok fan

2 Mins read
TikTok is helemaal hot de laatste tijd. Volgens sommige wordt TikTok het nieuwe belangrijkste platform wat betreft social media, anderen denken dat…
More #MNLK

Dit zijn enkele bekende TikTok nummers

1 Mins read
TikTok is dé hype van het moment. Het Hype House, merchandise en dansjes, maar ook nummers die bekendheid krijgen door deze app….