The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Dit zijn de meest confronterende dingen die je als man kunt doorstaan in een relatie

2 Mins read

Tijdens een relatie zijn intieme momenten onmisbaar. Het is belangrijk voor zowel de man als vrouw om deze momenten met veel plezier en passie te beleven. Echter, je kunt als man, gedurende een relatie te maken krijgen met een laag libido. Dit kan voor veel mannen confronterend zijn en er heerst nogal een taboe op, waardoor mannen het lastig vinden om erover te praten. Gelukkig ligt de oplossing om dit probleem aan te pakken zo in de winkel in de vorm van libido forte pillen. Behalve libido problemen, zijn er nog genoeg andere confronterende zaken waar een man mogelijk doorheen moet tijdens de relatie. Welke dat zijn en hoe je daar het beste mee om kunt gaan? Lees deze blog en doe er je voordeel mee!

Erectieproblemen

Een erectieprobleem lijkt veel op een laag libido probleem, maar het is niet helemaal hetzelfde. Wanneer je een laag libido hebt, heb je minder zin in geslachtsgemeenschap, terwijl je bij erectieproblemen daar wel zin in kunt hebben, alleen dat je niet voor een langere periode een erectie kunt behouden. Als oplossing kun je erectiepillen kopen. Deze zijn te verkrijgen bij de plaatselijke drogist of je kunt ze online bestellen via een webshop. Een erectieprobleem is vervelend en veel mannen willen er liever niet over praten. Toch heeft 1 op 10 mannen last van erectieproblemen op terugkerende basis. Dit geeft aan dat het bij relatief veel mannen voorkomt en daarom is het belangrijk om het bespreekbaar te maken in je relatie, hoe lastig dit ook is.

Fysieke aantrekkingskracht

Gedurende een relatie kan de fysieke aantrekkingskracht tot elkaar afnemen. Dit kan pijnlijk zijn voor zowel de man als de vrouw. We focussen voor nu even op de afnemende aantrekkingskracht vanuit de vrouw tot haar man.

Je wilt natuurlijk niet horen dat je vriendin zich minder aangetrokken voelt tot je. De vonk die de vrouw in het begin van de relatie nog voelde, is langzaam aan het doven en dat is vaak frustrerend. Als je vrouw of vriendin tegen jou zegt dat ze je niet meer aantrekkelijk vindt, zal dat in het begin rauw op je dak vallen. Je kunt dan eigenlijk twee dingen doen. Je gaat er iets aan doen, bijvoorbeeld: je bent wat dikker geworden en ze vindt je daarom niet aantrekkelijk. Sluit dan een sportschoolabonnement af en begin aan jezelf werken. De tweede optie is dat je er niks aan doet en het niet nodig vindt om te veranderen. Er zit in de keuze tussen de twee opties geen goed of fout, het allerbelangrijkste is dat je in de relatie met elkaar bespreekt dat de aantrekkingskracht is afgenomen en probeert te achterhalen wat de oorzaak daarvan is. Zo kun je samen op zoek naar een oplossing

Een relatie gaat niet zonder horten of stoten en je ontkomt er niet aan dat je als man confronterende situaties tegen gaat komen in je relatie. Het allerbelangrijkste wat je kunt doen is erover praten met je vriendin of vrouw. Zo kom je het snelst tot een oplossing.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Vegan magnesium voor meer energie en beter slapen