The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Dit zijn de meest populaire sporten onder mannen

1 Mins read

Bij de combinatie mannen en sport wordt vaak als eerste aan voetbal gedacht. Inderdaad is voetbal onder het mannelijke segment van de bevolking een belangrijke sport, maar toch niet de nummer één. Welke sporten zijn onder mannen het meest populair? 

Meest populaire sporten

1. Fitness

Moderne mannen die ervoor kiezen op een sport te gaan, kiezen vandaag de dag het vaakst voor fitness. Even de sportschool in om lekker op de lopende band calorieën te verbranden of je spieren op te pompen voor de spiegel: heerlijk toch?

2. Voetbal

Lid worden van een voetbalclub is nog steeds onverminderd geliefd onder mannen. Want wat is er relaxter dan, na een stevig potje voetbal, met je teamgenoten na te praten over de wedstrijd onder het genot van een lekker glas gerstenat?

3. Wielrennen

Een groeiend aantal mannen kiest ervoor een racefiets of mountainbike aan te schaffen. Als er iets goed is om aan je conditie te werken, is he wel een racefiets pakken om te toeren.

4. Hardlopen

Er is geen sport die je gemakkelijker kunt oppakken dan hardlopen. Koop een paar schoenen, sportkleding en oordopjes, en: gaan met die banaan!

5. Zwemmen

Op plek vijf staat zwemmen. Een groot voordeel van deze sport is dat er altijd wel een zwembad in de buurt is en je zelf de sporttijden bepaalt.

6. Tennis

Onder mannen is ook tennis een populaire sport. Niet de gemakkelijkste sport, maar wel uitstekend voor je conditie, beenspieren en armen!

7. Wandelen

Wandelen helpt je afvallen, is goedkoop en laat je genieten van de natuur. Een goede nummer 7 onder de Nederlandse mannen!

8. Biljart/snooker

Lekker rond een tafel op een subtiele manieren ballen in het netje stoten: de Nederlandse man hout hiervan en pakt regelmatig de keu erbij!

9. Skiën

Skiën kan tegenwoordig altijd en overal. ER zijn in Nederland tal van kunstskihallen, die steeds populairder worden!

10. Zaalvoetbal

De top 10 mannensporten wordt afgesloten met zaalvoetbal. Het voordeel? Je kunt het hele jaar door lekker tegen een bal trappen!

Leestip -> Hoe houd ik afvallen vol?Wat betekent het om een ​​groeimindset te hebben?

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe vaak sporten om af te vallen?

1 Mins read
Wil je sporten om af te vallen? Dan vraag je je misschien af welke vorm van training je dan het beste kunt…
Sport & Lifestyle #MNLK

Welke dumbbells kopen? Kwaliteitssoort, gewicht etc.

1 Mins read
Ben je van plan om thuis te beginnen sporten? Dan heb je natuurlijk het juiste materiaal nodig! Hoewel je met je lichaamsgewicht…
Mind & Soul #MNLK

Slaat de verveling momenteel toe? Tips om verveling tegen te gaan!

2 Mins read
Niets is zo vervelend als verveeld zijn. Op regenachtige dagen is de kans op verveling nog groter. Wat te doen? Zorg dat…