The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Dit zijn de meest populaire sporten onder mannen

2 Mins read

Bij de combinatie mannen en sport wordt vaak als eerste aan voetbal gedacht. Inderdaad is voetbal onder het mannelijke segment van de bevolking een belangrijke sport, maar toch niet de nummer één. Welke sporten zijn onder mannen het meest populair? 

Meest populaire sporten

1. Fitness

Moderne mannen die ervoor kiezen op een sport te gaan, kiezen vandaag de dag het vaakst voor fitness. Even de sportschool in om lekker op de lopende band calorieën te verbranden of je spieren op te pompen voor de spiegel: heerlijk toch?

2. Voetbal

Lid worden van een voetbalclub is nog steeds onverminderd geliefd onder mannen. Want wat is er relaxter dan, na een stevig potje voetbal, met je teamgenoten na te praten over de wedstrijd onder het genot van een lekker glas gerstenat?

3. Wielrennen

Een groeiend aantal mannen kiest ervoor een racefiets of mountainbike aan te schaffen. Als er iets goed is om aan je conditie te werken, is he wel een racefiets pakken om te toeren.

4. Hardlopen

Er is geen sport die je gemakkelijker kunt oppakken dan hardlopen. Koop een paar schoenen, sportkleding en oordopjes, en: gaan met die banaan!

5. Zwemmen

Op plek vijf staat zwemmen. Een groot voordeel van deze sport is dat er altijd wel een zwembad in de buurt is en je zelf de sporttijden bepaalt.

6. Tennis & padel

Onder mannen is ook tennis een populaire sport. Niet de gemakkelijkste sport, maar wel uitstekend voor je conditie, beenspieren en armen! Daarnaast wordt padel ook steeds populairder. Hier kan je een padel racket kopen.

7. Wandelen

Wandelen helpt je afvallen, is goedkoop en laat je genieten van de natuur. Een goede nummer 7 onder de Nederlandse mannen!

8. Biljart/snooker

Lekker rond een tafel op een subtiele manieren ballen in het netje stoten: de Nederlandse man hout hiervan en pakt regelmatig de keu erbij!

9. Skiën

Skiën kan tegenwoordig altijd en overal. ER zijn in Nederland tal van kunstskihallen, die steeds populairder worden!

10. Zaalvoetbal

De top 10 mannensporten wordt afgesloten met zaalvoetbal. Het voordeel? Je kunt het hele jaar door lekker tegen een bal trappen!

Leestip -> Hoe houd ik afvallen vol?Wat betekent het om een ​​groeimindset te hebben?

Related posts
More #MNLK

Tips om de motivatie voor het sporten te behouden

2 Mins read
Sporten worden door veel mensen uitgevoerd. Gelukkig zijn er ook erg veel verschillende soorten sporten, waardoor er altijd wel een sport tussen…
Sport & Lifestyle #MNLK

Zo word jij helemaal fit voor de vakantie en tips om het vol te houden

3 Mins read
De zomer is inmiddels al begonnen een we hebben al kunnen genieten van prachtige zonnige dagen met aangename temperaturen. Vaak is dit…
Sport & Lifestyle #MNLK

De beste oefenmaterialen voor een goede training

1 Mins read
Goed bewegen en sporten is belangrijk voor een goede gezondheid. Er wordt aanbevolen om minimaal 30 minuten per dag te bewegen. Je…