The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Dit zijn de populaire Netflix films van het moment

1 Mins read

Netflix staat voor ontelbare films kijken voor relatief weinig geld. De keuze is ontzettend groot, zowel voor klein als groot. De meest populaire films op dit moment zetten we voor jou even op een rijtje.

4 populaire films Netflix

All the bright places

Een prachtig verhaal over een jongen die voortdurend nadenkt hoe hij zijn leven kan beëindigen en een meisje dat leert uit zijn drang naar zelfvernietiging. Ze vinden elkaar op het moment dat zij vecht tegen het verdriet om haar overleden zusje en hij zijn zoveelste poging tot zelfmoord plant. Ze bezoeken samen plaatsen die betekenis hebben en het leven aangenaam maken maar naarmate de wereld van Violet groeit, krimpt het leven van Finch.

Love, wedding, repeat

Terwijl Jack er alles aan doet om de trouwdag van zijn zus vlotjes te laten verlopen, krijgt hij af te rekenen met een boze ex-vriendin, een ongenode gast met een groot geheim, een verkeerd geplaatst slaapmiddel en een meisje dat, bij het oefenen van de trouwdag, spoorloos blijkt. Deze romantische komedie met Sam Clafin en Olivia Munn in de hoofdrollen is op sommige momenten echt hilarisch.

The Last Thing He Wanted

Anne Hathaway in de rol van een Washington Post journaliste, Elena McMahon, die haar uiterste best doet om de laatste wens van haar terminale vader in vervulling wil zien gaan. Papa was wel vergeten melden dat zijn laatste verzoekje geen trip naar Disneyworld is, maar een duistere wapendeal van de overheid in Centraal-Amerika.

Eurovision

De Ijslandse deelnemer aan Eurosong Lars Ericksson, gespeeld door Will Ferrell, dingt mee naar de eerste plaats van de meest bekeken songwedstrijd ter wereld. Deze komedie toont op een humoristische manier de bedenkelijke songkeuzes en dito choreografie, de vriendjespolitiek onder de Oostbloklanden, de steeds terugkomende Balkan folklore en de soms knotsgekke BDSM-pakjes op het toneel. Demi Lovato en Pierce Brosnan geven ook het beste van zichzelf op de potsierlijke Eurovisie Bühne.

Leestip -> 5 Netflix documentaires die je gezien moet hebbenDeze serie is de duurste die Netflix ooit maakte

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Vijf mindfuck-films die je nu op Netflix kan kijken!

2 Mins read
Wat is er nou leuker dan een film waarvan je aan het einde nog niet eens weet hoe die ook alweer was…
Relax & Travel #MNLK

Deze serie is de duurste die Netflix ooit maakte

2 Mins read
Series zijn tegenwoordig duurder dan ooit. Producenten hebben ook geen keuze omdat we leven in het peak tv tijdperk. Zenders, producenten en…
Relax & Travel #MNLK

De top 5 Netflix films en series samengesteld door de redactie van MNLK

1 Mins read
Hoe fijn is dat…Op je luie dag lekker even helemaal niks doen. Je scrolt door Netflix voor een goede film of serie….